Barnvakt och loppis. Det kan nog inte bli bättre!

Igår hade jag och min man barnvakt åt 4/5 delar av våra barn. Helt fantastiskt trevligt! Något som dock nästan var ännu trevligare var att det var loppis i Nykvarn och vi åkte dit. Den heter Lions loppis och är varje år i sista helgen i augusti. Den är super och har nu faktiskt pågått i 40 år. Hör o häpna! Loppiset började klockan 13, men redan långt innan stod folk och häckade runt avspärrningarna för att hinna fram till det bästa fyndet. Jag var givetvis en utav av dem som stod där och häckade, hihi! Det va t.o.m. så att jag och M hade lite taktik snack om hur vi skulle göra när dem ropade ut att det är good to go. Vi hade trots allt med oss ett barn och barnvagn, men det löste sig. Min man fick ansvaret för barnet, underbara lilla C, medans jag sprang så fort jag kunde mot fynden. Taktiken funkade faktiskt så bra att den nog får bli en stående taktik inför framtida Lions loppisar. Efter någon timme i Nykvarn kom vi hursomhelst hem med en byrå, en pinnstol och ett nattduksbord. Allt för 70kr. Möblerna är dock i behov av lite renovering, men det är det som är kul med att fynda på loppisar tycker jag. Att få göra om dem!

Nervös och exalterad! Hhmm, kommer jag att vara snabb nog…!?! 😮

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *