Veckans DIY

Två gånger på en dag. Det händer inte speciellt ofta, men här är jag nu igen, och vill dela med mig av en veckans DIY. Nu i veckan har jag varit inne på att vi behöver mer ljus i vår tillvaro då det är mörkare tider. Jag har visat Er en del ljusstakar som Ni enkelt kan göra där hemma. Och tanken var att jag skulle visa Er några till idag, men jag hann inte bli klar. Därav tänkte jag istället dela med mig av något jag gjorde för några månader sedan.

Veckans DIY Kullampa

I vårt sovrum, på min klädställning ifrån Granit, så hänger den här söta lilla lampsladden som är iklädd med träkulor ifrån Panduro. Och om det är något som gör jätte mycket för ett rum så är det belysningen. Jag tycker att det är jätte viktigt att ha en massa olika belysningspunkter i ett och samma rum. Och helst med olika styrkor. Därav fick jag lusten för två månader sedan att göra denna enkla lilla ändringen på en lampa som bara låg här hemma och skräpade i vårt förråd. Är jätte nöjd med resultatet och är främst glad över att det kom upp andra saker på klädställningen utöver kläder. Alltid lika kul när man lyckas tänka utanför ramarna. Så om Ni har en lampa som ligger och skräpar där hemma, släng den då inte för vem vet, oftast kan man göra någon liten ändring och vips så är den användbar igen. Det var veckans DIY,

Ha en fortsatt trevlig Söndag och farsdag!

Kram kram!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *