Adventskalender – tips på att göra en egen

Det är den andra december och jag har fortfarande inte sett årets julkalender. Fy skam tycker jag! Vi har trots allt fem barn och ingen i familjen har sett den ännu. Ikväll så ska banne mig hela familjen sitta och titta på den. Är det någon som har sett den ännu? Är den bra? Fjolårets var jätte trevlig och barnen älskade den verkligen. Jag hoppas verkligen att årets håller samma standard.

Något vi däremot inte har missat är att öppna adventskalender. Det var länge sen barnen åt frukost så snabbt som dem gör nu. Ja, det är ett år sedan sist! 😮 Våra äldsta grabbar är som fotbollskorts tokiga och fick därav champions leauge adventskalender. Inte så rolig tycker jag som mamma. Och därför fick det bli en sådan här också. En till barnen och en till mamma helt enkelt!

adventskalender

Tanken var att jag skulle göra i ordning en grankreation på vägen och hänga dessa påsar som ”julkulor”, men det blev för avancerat och hans därför inte med. Vi fick göra en repris från förra året istället.

adventskalender

adventskalender

Nu ska vi snart ut i den härligt krispiga vinter dagen och åka pulka med barnen. Första åket för i år och första åket för lilla C. Ha en trevlig första advent! Här hittar ni hur vi gjorde vår adventskalender: Klicka här.

Kram kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *