Att använda sig av humor i inredning

För  några år sedan var min brors svärfar hemma hos oss. Jag minns det så väl! Det var en utav mina grabbars födelsedag och han var här uppe ifrån Göteborg och hälsa på. Nu hade vi kalas just den helgen så han fick som hänga med till svärsonens lillasyster ( Alltså mig). Här hemma gick han husesyn som vem som helst, men så kom en fråga som jag aldrig haft mycket funderingar kring tidigare. ”Hur tänker du när du inreder Soraya?” Mitt svar blev inte bättre än: ”Jag vet inte…” Och då berätta han för mig att han upplever det som att jag använder mycket humor i min inredning. Och jag kunde inte annat än hålla med. Min ”stil” är HUMOR. Här kommer nu ett nytt DIY med lite hahaha. 😮 Jag gjorde det igår och det tog inte mer än tio minuter för den som vill testa. Det enda du behöver är en sax och svart papper med klister på baksidan. Ide´n fick jag ifrån Pinterest. Före.

humor toalett

 

Ja, bilderna kanske kunde varit roligare, men jag blev i alla fall nöjd med resultatet. Vad tycker Ni?

 

4 reaktioner på ”Att använda sig av humor i inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *