Att byta ut tyg…

…är nog en av dem enklare sakerna man kan göra för att förändra ett rum. Det, och att måla om. Och igår satt jag just och gjorde det. Jag sydde bl.a. nya gardiner in till grabbarnas rum. Nu när jag tänker tillbaka på det så inser jag att jag börjar bli ”gammal”. 😮 Min man kom nämligen hem igår och berättade om vilket helgalet uteställe han hade varit på med jobbet. Det var en klubb som slog upp portarna redan vid kl 18 och vid 20 var det go go dansare på scen, riktigt myyycket folk, värsting musiken och människor utklädda i konstiga dräkter etc etc.  Japp, en klubb som en gång i månaden öppnar upp sina portar och kör en helt galen kväll för den som vill.  Ja, det var hubbens kväll det. Sen frågar han mig; hur var din kväll hjärtat? Jo, men jag drack glögg, åt pepparkakor och sydde… hahahaha! Hur gammal är inte jag… Och hubben är ändå 5 år äldre än mig, men det är jag som är ”tanten”. 😮 Här är i alla fall resultatet av min lilla syjunta stund igår.

sy_gardin

Jag har alltså genom att byta gardin tygerna till dessa underbara molnliknande tyget, som jag hittade på tradera, fått ett helt nytt rum. Gillart jätte mycket!

Nu va tanken att jag skulle äta lite pepparkakor och mysa framför en film med hubben, men efter allt bakande idag så vet jag inte om jag är så sugen längre på pepparkakor. Hmmm, tror det får bli en te och macka istället. Nä, nu ska jag gå för bara tanken av denna macka får min mage att kurra.

Just ja, var på Megaloppis i solnahallen idag. Mycket fint fanns det och några finheter fick följa med hem. 😮 Det är öppet imorgon också om det är någon som har missat det… Det är mellan kl 11-16 ( tror jag ). Imorgon vankas julmarknad med familjen. Jag börjar sakta komma in i hela julstämningsandan och jag ser verkligen framemot det. Det ska bli jätte mysig!

Trevlig lördag!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *