Att få en tv att ”försvinna”

Gokväll!

Lite tyst igen och lite ångest ifrån min sida… men det är full rulle med både barnen, pyssel och knåp i stugan, hemresa till sthlm för både lillgubbens första bvc besök samt ihop plock av diverse ting vi glömde vid första turen till stugan. Det hanns även med en träff med goa I ( tusen tack för den heeeelt fantastiska presenten till prinzen och fikat. Ser framemot att ses igen när vi kommer hem… ) Jag vill dock meddela Er att jag inte har glömt bort Er och önskar att jag hann med Er mer ön vad jag gör just nu.

MEN, idag medan jag sitter här och ammar så hinner jag klämma in ett litet inlägg känner jag. 😮 Och det jag tänkte visa er är hur jag på ett ganska lätt sätt har fått vår relativt ”fula” tv att smälta in lite mer i resten av vår inredning.

image

Ett enkelt och väldigt fint sätt att lösa problemet är att skapa en illusion av att tvn är en tavla i tavelväggen. Nu sticker vår tv ut ganska mycket mer än vad jag velat, och man kan göra det på många olika sätt för att få den att ”försvinna ” mer, men så här blidde det hos oss…
😮

Nu blir det lite mer allsång på skansen och mys med hubben som faktiskt fyller år idag. Grattis min underbara M. Du är en fantastisk människa och trots att vi inte alltid är ense om allt 😮 så älskar jag dig över allt på denna jord och jag hoppas att jag kommer att få spendera många fler år och födelsedagar med dig. Barnen ville även att jag skulle skriva Hurra hurra hurra hurraaaaa för pappa idag!!! 😮

Ha en fortsatt trevlig kväll fina Ni.

Kram kram

En reaktion på ”Att få en tv att ”försvinna”

  1. Hej hej
    Kul att ”höra” från dig 🙂
    Du får hälsa och gratta M 🙂
    Må så gott och hälsa till alla, kram från Bibbi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *