Att få spray noja!

Halloj i stugan!

Vilken dag, vilken värme! Helt fantastiskt och precis vad jag behövde idag. Ja, våren är definitivt här nu och mitt nuvarande projekt är då givetvis vår uteplats. Jag tycker verkligen om vår terass, men jag har i så många år aldrig riktigt lyckats tycker jag med att få det sådär precis som jag vill ha det. Så i år fortsätter jag med den utmaningen. Många utav sakerna har fått sig en liten makeover i år med hjälp av spray färg. Jag har nämligen hittat en butik på söder som har precis alla möjliga färger på sprayburk. Så nu går jag här både på balkongen och i hemmet och kollar vad jag kan spraya. 😮 Det är lyktor, vaser, korgar, burar, lampor… Det är nästan så att någon måste ge mig en örfil och skaka mig lite så att jag kommer tillbaka till verkligheten och slutar med mitt sprayande. hihi!

Här en liten makeover jag gjorde av några vaser, nu i helgen. Dem var inte riktigt i min smak längre och dem var på väg att hamna i soporna. Men nu får dem faktiskt stanna.

spray-malade-vaser01

Lite mera min stil nu, eller hur!?! 😮

spray-malade-vaser05

spray-malade-vaser03

spray-malade-vaser02

 

Här är ett gäng andra vaser som har fått sig en nytt utseende. Dem två till höger var vita innan och den i mitten är ikeas gröna glas vas ( den tidigare gröna färgen ser ni skymta fram inuti vasen). Ja och den till höger var den Ni såg ovan.

Idag började dagen segt, men den tog sig en vändning när jag fick ett trevlig eftermiddags besök av en nyfunnen blocket kompis, som vi kallar varandra. 😮 Denna fina, glada C lärde jag känna för bara några veckor sedan och det var via en blocket annons som jag hade ute på diverse ting. Hon kom nämligen över för att hämta dessa saker och vi fann varandra på något lustigt sett. Så idag skulle hon hämta upp lite andra saker som jag tog med mig ifrån landet, och vi passade då även på att ta oss en liten fika ihop. Tack C för en jätte trevlig stund!

Ps. Förresten, dem höga pallarna ( barstolarna ) har nu äntligen fått sig en ny look. Känns så bra! Måste bara bli klar med dem så ska ni få se. Samma gäller även vår uteplats… 😮

Nu är det en ny vecka och hoppas att den började fint för Er. Trevlig kväll!

Kram kram

9 reaktioner på ”Att få spray noja!

 1. Fint det blev i hyllan 🙂
  Jag är också sugen på att spraya på lite saker jag har här hemma…
  Var hittade du sprayfärgerna?! Tar gärna emot tips 🙂

  1. Hej Linda!

   Tack så hemskt mycket! Och ja, gör det. Det är jätte kul och ett bra sätt att förnya utan att behöva köpa nytt. Sprayerna hittade jag i en butik som heter highlight ngt ligger vid björnsträdgård, medborgarplatsen i Stockholm. Bauhaus, panduro ( eller vilken annan pysselbutik som helst kan jag tänka mig ) och Fredells bygg har också sprayfärg men inte i närheten av det utbud som den butiken på söder har.

   Hoppas ni hittar något ställe som säljer burkarna och sätter igång med lite spray pyssel… 😮

   Ha en trevlig Tisdag!

   Kram kram

   1. Tack för infon! Helt perfekt för mig som jobbar vid medborgarplatsen 😉
    Får leta upp butiken och botanisera där nästa vecka!
    Ha det gott 🙂

  1. Hej Anna! Ja, visst är det… Du skulle bara se vilka underbara färger och hur mycket det fanns att välja mellan. Jag blev alldeles snurrig i huvudet och hade givetvis beslutsångest. 😮

   Ha en super fin dag!

   Kram kram

 2. Gudars vilken snygg bricka du har i hyllan!!!!!! Var har du hittat den? Jag blev störtkär! Å roligt pyssel förrresten!

  1. Hej Ida! Ja, visst är den fiiin! 😮 Brickan kommer faktiskt ifrån nordiska galleriet. Och juat det mönstret finns på både brickor och muggar… fick mina nu när jag fyllde år av min kära mor och hennes make. Blev såå glsd! 😮

   Ha en underbar Tisdag!

   Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *