Att finna plats för allt!

Söndag, söndag, söndag! Ja idag har det varit strålande sol men kallt här i stockholm och vi har haft hockey på agendan heeeela dagen. Jag kastade dock in handduken efter någon timme då både B och C och jag också för den delen frös. Vet inte varför men våra barn har idag varit riktigt griniga, eller så är det jag som har varit grinig och trött och därför inte haft samma tålamod som annars. Ja det ena eller det andra är det i alla fall för jag måste faktiskt erkänna att det var lääääänge sedan jag längtade så himla mycket till Måndag som jag har gjort idag. Foglossningen har börjat göra sitt och en liten förkylning kom som smygandes igår, precis innan jag skulle lägga mig vilket gjorde att jag inte sov så bra. Ja, man kan väl konstatera att man är väl bara mänsklig förmodar jag som inte alltid orkar med tempot som vi har här i vårt hem större delen av dagen, veckan, månaderna, året. 😮 Vet inte men jag förmodar ( och ”hoppas” 😮 ) att jag inte är ensam om att känna så här ibland!?!

Idag hade jag lovat Er lite bilder på vart mina grovsopsfynd har funnit sin plats i vårt hem. Det var inte lätt, men ändå inte jätte svårt faktiskt. Och med glädje kommer dem bilderna här… Och som jag skrev igår så är jag såååå glad över att jag hittade dem och att dem faktiskt inte bara blev utskickade till sommarstugan utan faktiskt fick sig en plats här i huset. Enjoy!

Fynden före:

grovsopsfynd01

Efter:

grovsopsfynd01_1

grovsopsfynd02_1

Lite böcker och lampskärmen fick placeras i min prylhörna för lite färgsättning och för att tillförse lite charm till den hörnan. 😮

grovsopsfynd03_1

grovsopsfynd04_1

grovsopsfynd08

grovsopsfynd07

grovsopsfynd12

Rullbordet placerades i hörnet med några av böckerna och lite annat fint som jag redan hade hemma. Älskar verkligen mitt rullbord. OM Ni tittar på den första bilden av rullbordsbilderna så skymtar ”vrån”, eller det lilla rummet som C har tills bebisen kommer, i bakgrunden. Här kommer annars några fler små sneakpeaks ifrån det rummet.

grovsopsfynd11

grovsopsfynd09

grovsopsfynd10

Här nedan kommer en bild ifrån det lilla rummet ut till vårt vardagsrum. Tittut i stugan! 😮grovsopsfynd13

Ja då är det bara barnstolen och docksängen kvar…. Stolen fick en tillfällig plats i B´s och C´s rum. Blir lite trångt med den där så vi får se om den förflyttas därifrån eller om den får bli kvar, men annars är den superfin just bredvid C´s spjälsäng. Dockan på stolen hittade jag i början på veckan hos myrorna ( second hand butik ) för 30 kronor. Jag älskar den där dockan! Den här så himla fin att den kommer nog inte att få lekas med utan bara tittas på. Skulle nog gråta om den gick sönder… Ja, bra knäpp är man då alltid! 😮 Ja här kommer bildena…

grovsopsfynd14

grovsopsfynd15

grovsopsfynd16

Ja det var alles, eller nästan i alla fall. Docksängen måste jag först laga och sedan kommer den nog tyvärr skeppas ut till sommarstugan. Vi har nämligen redan en fin retro inspirerad docksäng här hemma som jag inte vill ”göra mig av med”, eller ta ut till landet för den delen. Men utöver docksängen så fick allt stanna, yay!

NU ska förkylda jag gå och ta mig en låååång välförtjänt dusch och sen behöver nog den här mamman en goooood natts sömn så det blir att slänga sig i säng för någon skönhet tycker jag INTE jag att jag är idag och behöver därför extra mycket skönhetssömn inför morgondagen. hahahaha! Önskar Er ett fint och trevligt avslut på Er helg!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *