Att göra allt halvfärdigt…

… är något som är så typiskt min man. I alla fall enkla saker som att lägga saker på plats och stänga dörrar, ta hand om sin disk etc. Och varför är det så? Jag förstår inte! Jag har nu levt med min underbara M i snart åtta år och enligt honom så borde jag väl ha lärt mig vid det här laget att han bara ÄR sådan. Men det känns som att man borde ändå kunna förändra beteenden hos sig själv eller är det helt enkelt så att man inte kan lära en gammal hund att sitta? 😮

Här har nu min man precis varit och tagit sig en macka. Då kan det se ut så här. Alla luckor är öppna och lådor utdragna. Det enda är att det brukar vara en aningens mer stökigt på bänken. Ååh, min älskade M snälla kan inte du bara stänga luckorna efter dig!?! 😮

skrivbord i teak

Det här tog jag igår kväll med mobilen så Ni får ursäkta kvalitén. Här har min man suttit vid datorn och lagt in räkningar och spelat lite etc. Lådorna är åter utdragna, bullen är halväten och lämnad till bättre dagar…. 😮 Psst. Vårt skrivbord som Ni ser på bilden är helt klart en favorit här hemma. Jag älskar det!!! Såg ett identiskt 50-tals skrivbord i teak i en antik butik för nästan fem tusen kronor. Och gissa om jag blev helt överlycklig när jag hittade detta på blocket för myyyyyyycket myyyyyycket mycket mindre. Ni ska få en bättre bild på det i framtiden.

Och här ligger han och ”myser” i vår underbara lilla soffa som vi har i vår ”matsal”/kök. Hallåååå, upp och hoppa hjärtat!!! ( Obs! Denna bilden är faktiskt iscensatt… Vill därav påpeka att M må inte veta hur man stänger en lucka eller hur man tar bort sin disk efter att ha ätit etc. men det är alles. Så här lat är han bara ibland! Hihihi!)

Ps. Förresten, hur är era män? Känner Ni igen något av detta? 😮

Ha en fortsatt trevlig Tisdag!

Kram kram

 

5 reaktioner på ”Att göra allt halvfärdigt…

 1. Du, jag känner igen det där med att inte stänga igen luckor etc. Att disk ställs på bänken ovanför diskmaskinen!!! Hallå! Tror han att den hoppar in av sig själv i maskinen?!? Jaja, han e rätt så go i många avseenden också;)

  1. Hahaha! Jo, jag har förstått att min man inte är ”unik” med detta beteendet. 😮 Och som du säger, han/dem är som rätt goa ändå! M må glömma dessa ”små” ting, men han gör MYCKET annat…

   Hoppas allt är bra med Er annars!?! Hälsa där hemma!

   Kram kram

 2. soraya skrev:
  Hahaha! Jo, jag har förstått att min man inte är ”unik” med detta beteendet. 😮 Och som du säger, han/dem är som rätt goa ändå! M må glömma dessa ”små” ting, men han gör MYCKET annat…

  Hoppas allt är bra med Er annars!?! Hälsa där hemma!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. soraya skrev:
  Hahaha! Jo, jag har förstått att min man inte är ”unik” med detta beteendet. 😮 Och som du säger, han/dem är som rätt goa ändå! M må glömma dessa ”små” ting, men han gör MYCKET annat…

  Hoppas allt är bra med Er annars!?! Hälsa där hemma!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *