En makeover av några element

Halloj och trevlig Måndag till Er alla!

Idag kom vintern tillbaks, burr! Men det ska inte förstöra humöret eller hur!?! 😮 Många målar projekt har skrivits till i min lilla to do lista, men en hel del av dem har även blivit gjorda. Och idag tänkte jag bjuda på mitt projekt att måla om diverse element här i vårt hem. INsåg precis att det skrivs en heeeeeel del här på min blogg om just ommålning och hur jag nu har målat både det ena och det andra. Det känns som att snart har jag målat om i varenda vrå och rum i vårt hus. 😮 Att ha insett detta stoppar dock nog inte mig med att fortsätta… här kommer det minsann att fortsättas att målas om och om och om igen, hihi!

Före:

Element-målning-01

Efter:

Element-målning-02

Element-målning-03

Detta är elementet vid fönstret i vårt kök. Och det elementet fick givetvis bli mintgrönt. Som nästan allt annat i vårt kök/matsal. 😮

Före:

grovsopsfynd16

Nu var det lite typiskt för jag hade inte tagit någon före bild då ja trodde att jag hade någon gammal bild jag kunde använda. Nu hittade jag dessvärre ingen bättre än den här. Men Ni ser i alla fall halva elementet i denna bild…

Efter:

Element-målning-04

Element-målning-06

Här är elementet i B´s och C´s rum. Den fick nyansen av lovikagrå och det syns inte direkt jätte mycket så här på bilderna att det har hänt något med det. Men jag valde denna väldigt dova färgen för det är så himla mycket annat som händer runt omkring, som Ni kan se, att det skulle bara bli ännu rörigare med ett väldigt färgglatt element just där. I bilden kan Ni även få er en sneak peak på den lilla docksängen som jag målat om gavlarna ifrån röda till cerise rosa, givetvis. Ni kan även skymta under C´s spjälsäng en nymålad väska som jag hittade på ett loppis nu för någon vecka sedan och som jag har målat om. Den fick också bli rosa, men puderrosa. Hehe, mycket rosa nu förtiden!

Måndag och man nästan märker att det är just måndag på barnen. Dem struttar omkring lite små gnälliga och trötta här hemma och dem nästan som kryper upp i rumpan på en 😮 för att dem vill mysa med en. Och gärna alla på samma gång, mysigt men också sådär lite  panikartad förtjusning i det hela kan jag känna just nu. Hoppas Ni tyckte om mitt tips om att måla om element!?! Och nu kära bloggläsare ska jag alltså återgå till att mysa med ALLA barnen ( samtidigt! Det måste verkligen se väldigt lustigt ut… ) och sen ska jag fortsätta med ett litet pyssel som jag gärna vill avsluta ikväll känner jag. Ja, om någon timme när ALLA barnen sussar sött i sina sängar.

Hoppas Ni har haft en underbar start på Er vecka och att Ni också får Er en mysig kväll!

Kram kram

3 reaktioner på ”En makeover av några element

 1. Hi hi och jag fick fart att äntligen måla den där stolen i en glad rosa färg. Hurra nu kan den stå vid matbordet och lysa lika glad som din resväska under soffan.

 2. Nina Gual skrev:
  Hi hi och jag fick fart att äntligen måla den där stolen i en glad rosa färg. Hurra nu kan den stå vid matbordet och lysa lika glad som din resväska under soffan.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Nina Gual skrev:
  Hi hi och jag fick fart att äntligen måla den där stolen i en glad rosa färg. Hurra nu kan den stå vid matbordet och lysa lika glad som din resväska under soffan.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *