Att sätta lite färg på underläggen

Halloj i mörkret!

Idag blir det ett väldigt sent inlägg, men jag fick mig ett litet ryck nu och ville bara se till att Ni vet att jag lever. 😮 Det har varit och kommer att vara några hektiska veckor här nu i augusti för mig. Barnen är fortfarande hemma och maken likaså, semestern är snart över och samtidigt har jag fått mig mitt första betalda inredningsjobb, som tar en hel del utav min vakna tid. 😮 Men ack så kul det är att ha fått den här chansen och trots att jag känner press och stress så är det ju sååååååååå himla kul. Det är inte lätt att försöka jobba heltid hemifrån när man har 6 barn hemma och det är därför bloggen har fått sig en liten tyst period igen. Men snart är den tillbaka i samma takt som innan.

Här kommer ett litet diy projekt som jag kom på en dag då min kära dotter började rota bland våra hyllor och drog fram något jag inte ens visste att vi hade här hemma. Vi hade tydligen en massa underlägg… och med en sprayflaska i hand så fick jag idén att spraymåla dessa. Ja, dem är ju inte så roliga som dem är, men med lite färg så kanske. Och efter några sprut och en liten stund av väntan på att dem skulle torka så vips så hade man ett gäng fina grytunderlägg. Före:
image
Emellan:
image
Efter:
Grytunderlägg-01

Grytunderlägg-02

Grytunderlägg-03

Nu vet Ni i alla fall att jag lever och jag kan lova Er att det kommer mer inlägg inom kort. Jag har massor att visa Er… 😮

Natti natti och kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *