Det finns så mycket fint!!!!

Igår tog jag mig en vända in till stan, igen!  Dessa julklappar som ska inhandlas förstår Ni. Och på min lilla tur, som i stort sett handlade om att inskaffa paketen åt barnen, fick jag dock ihop en liten stund till att strosa och titta på saker som jag tycker om. Och vart gör man det bättre om int på självaste pub, vid Hötorget. Det finns Sååå himla mycket fint!!!!
image

Älskar när man blandar tavlor med speglar. Den runda spegeln skulle gärna tomten få komma med.
image

image

Bilder ifrån house doctor butiken… jag tar allt, tack! 🙂
image

image

Några personliga favoriter ifrån Iittalas nya lilla butik som har öppnats upp i gallerian.
image

image
Hur söta är inte dem virkade mössorna!?! Dem finns att köpa i butiken sprall på plan 2.
image
Eller har du en prinsessa hemma så finns det ett och annat för dem med hos sprall.
image
På vägen ut fick jag syn på detta skyltfönstret och wow va fint det va! Vet inte om det var dem olika nyanserna av vitt som jag fastnade för, men något speciellt var det med det iallafall, tycker jag!

Nä, nu börjar klockan närma sig 15 och då är det dags att börja bege mig iväg och samla ihop barnen.

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *