Det har varit tyst…

…här nu i några dagar. Och varför det? Jo, för jag har denna helg passat på att bara njuuuuuta av mina inplanerade planer och varken haft kameran med mig eller dator. Vad har jag nu gjort? Jo, jag tillbringade i stort sett hela fredagen till att måla om vår vägg i vardagsrummet återigen. och detta för att färgen jag blandade ihop innan blev efter mycket fundering ändå inte som jag ville. Och Åsa, du hade rätt! Det var en väldigt ljus aprikos färg som var huuur fin som helst, men som inte gjorde sig rätt på vår vägg. Så nu kära bloggläsare blev det vitt ändå, trots att jag skrev att det inte skulle bli det. Ja, det är vitt i alla fall tills jag eventuellt kommit på vad jag kanske vill ha där istället. 😮 Ja, så Fredagen gick åt till att måla, handla mat och umgås med min far litegrann. Kanske inte så mycket njuta gjorde jag denna dagen! hihi!

MEN, igår, då njöt jag en massa. Jag åkte nämligen till Yasuragi med min mor, moster och kusin ( som är som en storasyster till mig ). Vi träffades och åt en väldigt god lunch på Garden i Sickla och sen bar det av för avkoppling. Och jag var lite nervös faktiskt över hur det skulle gå att tillbringa så många timmar till att göra absolut ingenting. Och det var svårt, men det gick hyffsat bra ändå måste jag säga. Jag är en person som har full rulle twenty-for-seven runt omkring mig. Och är en person som verkligen behöver lära mig att bara slappna av och gör ABSOLUT ingenting. Nu efter igår så har jag insett det och kommer definitivt se till att göra sådant här oftare. Tyvärr har jag inga bilder ifrån igår. Taken var att jag skulle dela med mig av min helt fantastiska dag men som jag skrev så var mitt mål att helt och hållet koppla av. Däremot har jag en bild på något som jag gjorde klart idag i vårt vardagsrum. Något som har förändrat HELA rummet ( utöver den vita väggen, som jag ångrar litegrann att jag gjorde, men som passar bättre med dagens pyssel. ) och är galet, läckert och annorlunda. Här kommer ett litet smakprov…

dekorplast vardagsrum

Hihi! Vad tror Ni att det är?

Idag Söndag har det varit en riktigt härlig vårdag här i Stockholm. Och det har vi spenderat på allra bästa sätt, nämligen ute! Vi var och träffa I och hennes fina barn innan lunch och efter lunch begav vi oss till Mullemeck parken i Järvastad. Har faktiskt aldrig varit där, trots 5 barn, men verkligen något jag har missat. Barnen älskade den och vi vuxna med. Barnen glada = föräldrar glada! 😮 Vi mötte upp min ena bror och hans familj. Tack för den underbara fikan som Ni tog med Er. Super gott och super trevligt! Min kära mor och hennes man kom också en stund och överraskade oss, vilket var jätte kul! Men nu efter en hel dag ute i friska luften samt en del pysslande här hemma så ska det nu bli dags att krypa ner i soffan…

Ledsen att det varit tyst, men det var behövda timmar/dagar av att bara vara. Hoppas Er helg varit jätte trevlig och mysig ändå! 😮 Imorgon blir det ny vecka och nya påhitt och inlägg. Vi ses!

Kram kram

4 reaktioner på ”Det har varit tyst…

 1. Tycker att det känns väldigt sunt att du över på att bara vara å ta det lugnt! Känner lite igen mig själv när du beskriver dig å ditt liv….inte att jag är i närheten av din härliga barnaskara alla fantastiska projekt du drar i gång å i land dessutom! Men det där med att vara still å inte ha en gedigen vill-hinna-med-idag-å inom-veckan-slut-projekt är inte heller riktigt min grej. Är i vecka 38 å varit ledig från arbetet….du kan ju bara tänka dig allt man kan hinna med då….ja menar bygga väggar för att kunna fixa egna rum till stora barnen innan nya bäbis kommer…. 😉
  Nä bara bra att du övar på att vara still lite grann å utan uppkoppling 🙂

  1. Hej Mia!

   Jo, det var verkligen sunt för mig att ha den där pausen och några dagars riktig vila. Måste väl försöka detta oftare, som sagt. Va härligt och spännande för dig med en liten nu inom bara någon vecka. Är såååå avundsjuk på dig just nu. Skulle gärna varit lite närmre ”the due date”… 😮 Att öva på att ta det lugnt är en stående att göra grej för mig nu framöver. Det är, som du verkar veta, inte lätt men jag ska verkligen försöka… Tack för din kommentar. Den har fått mig att faktiskt se till att försöka genomföra min nya övning av att göra ingenting. Tack för peppet till det. 😮

   Ha en trevlig kväll!

   Kram kram

 2. Hej Soraya! Jag blir så glad och inspirerad av alla dina finfina idéer! Var har du hittat de här fiffiga trälådorna? Såg även en bild med en annan typ under ”Walk in closets-variant”, var hittade du dem?

  1. Hej Hanna!

   Va kul att Ni blir inspirerad av alla mina av och på projekt… Känns alltid lika trevlig att få höra era positiva feedbacks… 😮 Trälådorna jag använde till min lilla lådvägg kommer ifrån Lagerhaus. Då fanns det inte så många billiga varianter att använda sig av, men nu finns det liknande lådor på Granit, Åhlens och på pub här i Stockholm, till rimliga priser. Såg faktiskt härom dagen att dessa lådor nu även finns hos Lagerhaus med målad insida i mint. Sååå fin va den och tycker du om färgen mint som jag gör så kommer du definitivt gilla den. 😮

   Önskar Er en fortsatt trevlig kväll!

   Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *