Det kliar i pyssel fingrarna!

Sedan vi gjorde om köket för två somrar sedan har det kliat i mina pyssel fingrar. Vi har nämligen en hel vägg med vitt kakel som jag har velat göra något roligt med. Jag har tyckt att det varit så tomt och lite tråkigt. Och det skulle jag vilja ändra på genom att skriva meddelanden och recept etc. på väggen. Och nu har jag gjort det. Yay! Det som oroade mig va lite huruvida det skulle fastna och bli permanenta märken. Och visst kan det bli så om man inte är försiktig. Men så länge man bara håller sig borta ifrån fogen så funkar det hur bra som helst. Och så här blev det!

 

Är nog inte riktigt färdig, men så här ser det hursomhelst ut just nu. Gubben och gumman är jag och M. 😮 Och nu ser jag också att min kära make inte kunde ta bort sin plånbok innan kortet togs. Ja, ja!  Om Ni bortser ifrån plånboken och istället tittar lite mer åt vänster på vår fläkt så märker Ni att vi har en Per Moberg statyett. M fick den ifrån jobbet och den är hur skön som helst tycker jag. Per har fått stå där på fläkten och ”inspirera” till god matlagning sedan vi fick han. Vet inte om det har funkat! 😮 Förresten är det någon som kan gissa vad det är för recept som jag skrev upp? Ett tips: Det är ett som barnen älskar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *