Detta morgon stök! All disk…

Detta morgon stök! All disk på diskbänken, frukosten kvar på bordet, barn som har sprungit omkring, andra mindre barn som alltid lyckas tajma ”mamma, jag är färdig!” precis när man har satt sig ner för att äta sin frukost…listan är oändlig! Känner att det är en stor kontrast mot gårdagens frukost och morgon bestyr! // klänningen i bild är en som jag hade när jag var liten, och som jag minns mycket väl…nu äntligen är min dotter tillräckligt stor och kan ärva den… #kontraster #morgonbestyr #fullrulle #morningglory #lotstodo #kidsroom #barnrum #inredning #barnrumsinredning #inredningsdetaljer #barnklänning #vintage #ärva #frånmortilldotter #skåp #blocketfynd #skolplansch

Mitt instagramkonto ⇒

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *