En dag på Dieselverkstaden i Sickla köpkvarter.

Jaha, och så var det helg och Lördag! Och lördagar innebär en ev. sovmorgon ( beror på om det är min eller M´s tur), lång och härlig frukost, en eller två hockey träningar eller matcher (dock inte idag = skönt att inte  vara fullbokad varje helg med aktiviteter), lördagsgodis i  mängder, filmmys med barnen på kvällen samt en MASSA goa stunder med familjen. Och idag har vi haft en riktigt go stund med 3/5 av barnen. Vi hade absolut inget inplanerat denna lördag, vilket fick oss att egentligen välja och vraka över vad vi ville göra. Planen blev tillslut en långpromenad ner till Sickla köpkvarter där vi gick till Dieselverkstaden. M hade fått ett tips av en kollega om att det ska finnas en del att göra där för barn. Och jag måste säga att jag blev glatt överraskad.

Då beger vi oss… Mot Sickla! Förbi lekparken… ( som dem för övrigt håller på att rustar upp här i området. Super nice!)

Genom skogen…

Förbi kolonilotterna…

Kniiip! 😮 (det syns kanske inte på bilden, men backen var riktigt brant)

Och över vattnet…

dieselverkstaden bild

Framme! 😮

Det första jag gjorde när vi var framme var att springa mot godsakerna på fiket som låg där inne i dieselverkstaden. Hmmmm, vad ska jag välja? Jag tar en sådan och en sådan och en sådan också tack… 😮

Det fanns även ett band där idag som spelade för oss när vi fikade. Jätte mysigt va det!

Dieselverkstaden överraskade mig inte bara när det gällde alla roligheter som man kunde göra där med barnen. Utan även inredningen va charmig…

Deras lampkonstruktioner var både söta, snygga och roliga.

Sen om Ni följer fotspåren så kommer Ni tillbaka hem… 😮

Ja, så såg vår dag ut idag vid Dieselverkstaden, i Sickla köpkvarter. Och har Ni barn i åldrarna 0 – 11 år så rekommenderar jag det verkligen. Det fanns dataspel för dem äldre barnen. Böcker och magasin att läsa för hela familjen. Sångstund för dem mindre samt en dockföreställning. Ett fik med massa gott för föräldrarna, ja OCH barnen givetvis. Samt ett Live band för oss ”gamlingar”. A day of fun för hela familjen helt enkelt!

Ha en fortsatt trevlig Lördag och helg! Vi syns imorgon med en veckans DIY ( även om jag nu redan har haft några sådana inlägg den här veckan… :o).

Kram kram!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *