Diy molnkudde

Hej Måndag och hej bloggläsare!

Idag fick en gammal goding som har stått och dammat i vårt förråd komma ut och dammas av. Jag såg nämligen hos livethemma.ikea hur man enkelt gör om en 50×50 cm kudde till en söt liten moln kudde. Nu kommer jag snart ha tre tusen molnkuddar här hemma… hihi! Har tendensen att när jag lärt mig sy något så går jag gärna till överdrift. Jag är verkligen ingen bra på att sy, men det här fixade jag på ett kick. Det tog inte mer än 20 min eller mindre, totalt. Är så stolt över att jag lyckades!

diy-molnkudde01

Min symaskin som stått gömd alldeles för länge.

diy-molnkudde02

Kudden före

diy-molnkudde04

Kudden efter

diy-molnkudde05 diy-molnkudde06

Kudden nästintill klar… Vet inte om jag ska måla fler droppar så att hela kudden blir täckt. Vi får se! 😮 Men här får Ni i alla fall Er en bild på hur den skulle kunna se ut med några ditmålade droppar. ( Lite suddiga bilder. Såg det inte förrän nu… Sorry! )

Jag har dock gjort ett litet tillägg på min kudde av små regndroppar. Använde min textilpenna och gick lös och jag tycker faktiskt det blev ganska charmigt med droppar… Här kan Ni läsa hur man gör kudden steg för steg.

Tack för Era fina kommentarer angående min ”dekorplastförändring” av köket. Håller fortfarande på och försöker vänja mig lite, men än så länge så sitter det kvar. 😮 I övrigt har denna flerbarnsmamman inte gjort mycket den här måndagen. Tog en lugn dag hemma med lite vila, lek och syjuntestund. Vädret ute avgjorde nog mycket till att det blidde så, men ärligt talat så behövde jag det också!

Hoppas veckan har börjat bra och hoppas Ni får en fortsatt trevlig kväll!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *