En Eker ikea fåtölj…

… va ett utav mina loppisfynd i förra helgens megaloppis visit i Solna. Nu hittade jag mycket mer som jag gärna skulle vilja visa Er, men idag blir det denna uuuuuuuunderbara ikea eker pinnfåtölj som får ett eget litet inlägg. Jag har länge velat ha en arka fåtölj,  men den är ju så dyr även begagnad. Och nu när jag hittade den här gobiten så måste jag nog ändå säga att den här fina gamla ikea eker gobiten är både bekvämare och finare. Helt klart en favorit i mitt hem.

Ikea Eker fåtölj

En ikea eker fåtölj i vardagsrummet

Fiiiiiiin! :o)

I helgen var jag hubben och minstingen, T, på en liten weekend. En weekend av behövlig avkoppling hos min svåger och hans familj. En hel helg av god mat, fina konversationer, promenader och en heeeeeel del vila. Tack fina L och T ( samt lilla E ) för en jätte trevlig helg!

En ny vecka, nu kör vi! 😮 Ha en fortsatt trevlig Måndag!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *