En blandning av gallej, sovrum och att vara gräsänka.

Ledsen att jag inte hann visa Er sovrummet igår heller. Jag var faktiskt ute på gallej för första gången på länge. Och blev uppehållen av barnen att jag inte hann få ihop inlägget innan jag gick ut på vinkackel med Enskede grannfruarna. Vi var 17 st tjejer som åt gott och pratade i ett i ca 4 timmar. Ljudnivån var stundvis så hög att man knappt hörde sig själv tänka. 😮 Men oj va skoj och trevligt det var. Tack alla som var där för en underbar kväll!

Ikväll är det dock hubbens tur att gå ut på lite egen tid. Och jag är därav gräsänka. Det har jag firat med barnen med lite onsdagsmys med tacos och glass. Mums!

Nu äntligen kommer i alla fall dessa lovade bilder på min lilla ändring i sovrummet ifrån ett lite mera retro och ”barnsligt” sovrum till ett mera mjukt, harmoniskt och ”vuxet” rum. Hoppas Ni gillart! Före
Sänggavel bild
sänggavel bild
Efter
sovrum inspiration

Sovrum inspiration 02

sovrum galgar

DSC_0254

DSC_0255

sovrum - efter3

DSC_0257

Ja ingen märkvärdig förändring men jag måste också säga att det är faktiskt mycket mysigare och finare i verkligheten. Det är så himla svårt för mig att fota så att Ni får en helhetsbild då jag fortfarande inte äger ett vidvinkelobjektiv. Men snart så hoppas jag att kunna införskaffa mig ett och då blir det förhoppningsvis andra bullar. 😮
Den runda lilla kudden älskar jag bara och av någon anledning så passar den in precis vart jag än lägger den. kudden/sittdynan kommer ifrån luckyboysunday och dem har även en massa andra superfina sittdynor. Ni borde kolla in dem!

Nu ska jag sätta mig och mysa lite extra med min äldsta son som har varit borta hela dagen och kvällen och som snart ska hoppa i säng.

Hoppas Er Onsdag också var mysig… 😮

Kram kram

6 reaktioner på ”En blandning av gallej, sovrum och att vara gräsänka.

  1. Hej Ida!

   Den filten har jag faktiskt hittat på ett loppis. Jag hade letat ett tag efter en liknande och blev så glad när jag hittade den här på ett loppis i närområdet för endast 30 kr. Jag blev så glad då och blir fortfarande lika glad varje gång jag tittar på den. 😮 ps. Vet att hemtex har haft en men den är/var inte i samma material och mönstret var något stärre på den. Ett litet tips… Hoppas ni hittar en…

   Ha det gott!

   Kram kram

 1. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Ida!

  Den filten har jag faktiskt hittat på ett loppis. Jag hade letat ett tag efter en liknande och blev så glad när jag hittade den här på ett loppis i närområdet för endast 30 kr. Jag blev så glad då och blir fortfarande lika glad varje gång jag tittar på den. 😮 ps. Vet att hemtex har haft en men den är/var inte i samma material och mönstret var något stärre på den. Ett litet tips… Hoppas ni hittar en…

  Ha det gott!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 2. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Ida!

  Den filten har jag faktiskt hittat på ett loppis. Jag hade letat ett tag efter en liknande och blev så glad när jag hittade den här på ett loppis i närområdet för endast 30 kr. Jag blev så glad då och blir fortfarande lika glad varje gång jag tittar på den. 😮 ps. Vet att hemtex har haft en men den är/var inte i samma material och mönstret var något stärre på den. Ett litet tips… Hoppas ni hittar en…

  Ha det gott!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *