En dag med mycket spontant!

Här har jag idag på dan avslutat en del av helgens projekt med C’s lilla vrå på övervåningen. Och va kan det va!?! Jo jag har målat, surprise! 😮 Efter lite arbete kommer ”vila”, eller hur? Efter mitt målarpass, vilket var strax innan lunch, tog jag mig en sväng iväg för att fixa divetse material till matpärmarna som har blivit beställda. Måste få säga att jag är så glad över att fler än vad jag trodde faktiskt beställde sig en matpärm. Jätte kul och som sagt jag är jätte glad över det! Och jag hoppas verkligen att Ni kommer att bli nöjda och glada… Efter mitt lilla must do ärende så åkte jag ner till Sickla för att äta lunch med underbaraste I. Vilket aaaaalltid är lika trevligt! Tack för en mysig lunch etc. I. Och då jag är en sådan människa som inte har något emot att hitta på mycket på mina 6 timmar som man har som mammaledig med C. Klämde jag även in en kort vistelse hem till grannfru L för att se hur hennes fixa förvaringsprojekt går. Tipsade L om lite idéer som hon skulle kunna göra för att få maxat med förvaring i sovrummet men på ett stilrent sätt. Och jag blir så glad att hon tog till sig några utav dem. Och jag måste säga att jag tycker det såg riktigt bra ut L. Det bästa med idag var att imorse när jag vaknade så hade jag endast målning på agendan men helt plötsligt så fick jag även ihop två olika träffar med mina fina väninnor. Älskar spontana luncher etc.! Det är inte dumt för fem öre ska jag säga er! Mer sånt tack! 😮

Idag tänkte jag visa Er några bilder ifrån det lilla jag hade ändrat i vårt sovrum men insåg precis att min man har gått iväg på styrelsemöte med datorn där alla bilderna ligger. 🙁 Ni får dessvärre vänta tills imorgon istället. Sorry!

Nu ska jag sätta mig i soffan och börja ”tomtenisse” verkstaden med att göra klart dem första matpärmarna… 😮

Ha en fortsatt trevlig måndag kväll fina Ni!

Kram kram

24 reaktioner på ”En dag med mycket spontant!

  1. Hej härligs Camilla! Jo jag kan nog känna att jag håller med om att jag faktiskt är ganska duktig på att maxa mina dagar. Det blir bäl lätt så för mig så för man vill både hinna, pyssla, måla, hinna med barnen samt ha ett eget liv med vänner etc. 🙂 ps. Längtar tills nästa vecka när vi ska ses… ha det gott och hoppas lilla L mår bättre nu. Kram kram

  1. Du är så härlig Therese!! 🙂 kul att er vän/väninna också tycker om min blogg. Ha en underbar tisdag kväll!

   Kram kram

  1. Hej Ida! Vilken ära att du vill dela med dig av min blogg till andra… Jätte kul och väldigt snällt och gulligt av dig. Och givetvis lika kul att Ni tycker om det jag gör och skriver om.

   Ha en toppen tisdags kväll och hoppas ni får en fin dag imorgon med.

   Kram kram

 1. Soraya Forsberg skrev:
  Hej härligs Camilla! Jo jag kan nog känna att jag håller med om att jag faktiskt är ganska duktig på att maxa mina dagar. Det blir bäl lätt så för mig så för man vill både hinna, pyssla, måla, hinna med barnen samt ha ett eget liv med vänner etc. 🙂 ps. Längtar tills nästa vecka när vi ska ses… ha det gott och hoppas lilla L mår bättre nu. Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 2. Soraya Forsberg skrev:
  Hej härligs Camilla! Jo jag kan nog känna att jag håller med om att jag faktiskt är ganska duktig på att maxa mina dagar. Det blir bäl lätt så för mig så för man vill både hinna, pyssla, måla, hinna med barnen samt ha ett eget liv med vänner etc. 🙂 ps. Längtar tills nästa vecka när vi ska ses… ha det gott och hoppas lilla L mår bättre nu. Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Soraya Forsberg skrev:
  Du är så härlig Therese!! 🙂 kul att er vän/väninna också tycker om min blogg. Ha en underbar tisdag kväll!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Soraya Forsberg skrev:
  Du är så härlig Therese!! 🙂 kul att er vän/väninna också tycker om min blogg. Ha en underbar tisdag kväll!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Ida! Vilken ära att du vill dela med dig av min blogg till andra… Jätte kul och väldigt snällt och gulligt av dig. Och givetvis lika kul att Ni tycker om det jag gör och skriver om.

  Ha en toppen tisdags kväll och hoppas ni får en fin dag imorgon med.

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Ida! Vilken ära att du vill dela med dig av min blogg till andra… Jätte kul och väldigt snällt och gulligt av dig. Och givetvis lika kul att Ni tycker om det jag gör och skriver om.

  Ha en toppen tisdags kväll och hoppas ni får en fin dag imorgon med.

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 7. HEEEEEEEEJ! kan ej sova fast jag enbart som 4 timmar inatt… (men jag lovar, jag går upp 9 imorrn, hihi) nu har jag läst igen lite på bloggen.. tack för en mysig dag idag,alltid lika kul att hänga me min lilla sur-aja! kraaam<3

  1. Halloj! Tack själv för en jätte trevlig dag Lisa… och från en mamma till en annan: du måste vända tillbaka dygnet tjejen! 😮 Vi hörs och syns! Kram kram

 8. lisa skrev:
  HEEEEEEEEJ! kan ej sova fast jag enbart som 4 timmar inatt… (men jag lovar, jag går upp 9 imorrn, hihi) nu har jag läst igen lite på bloggen.. tack för en mysig dag idag,alltid lika kul att hänga me min lilla sur-aja! kraaam<3

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 9. lisa skrev:
  HEEEEEEEEJ! kan ej sova fast jag enbart som 4 timmar inatt… (men jag lovar, jag går upp 9 imorrn, hihi) nu har jag läst igen lite på bloggen.. tack för en mysig dag idag,alltid lika kul att hänga me min lilla sur-aja! kraaam<3

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 10. Soraya Forsberg skrev:
  Halloj! Tack själv för en jätte trevlig dag Lisa… och från en mamma till en annan: du måste vända tillbaka dygnet tjejen! 😮 Vi hörs och syns! Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 11. Soraya Forsberg skrev:
  Halloj! Tack själv för en jätte trevlig dag Lisa… och från en mamma till en annan: du måste vända tillbaka dygnet tjejen! 😮 Vi hörs och syns! Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *