En dag på stan.

Idag har jag spenderat min dag på stan med min äldsta grabb J. Under lov försöker jag att ta en dag själv med varje stort barn här i familjen. Oftast blir det att mycket av min tid går åt småttingarna eftersom dem inte är lika självständiga etc. Så idag var det J’s tur. Vi åkte ner till stan och strosa runt lite. J ville kolla in några spel och sen tpg vi en välförtjänt lunch efter att vi gått och gått och gått. Här i Stockholm hade vi idag nämligen jag anser den närmaste vårdagen vi har haft hittills. Det var så härligt att det faktiskt var synd att man senare på dagen var tvungen att gå in och laga mat till familjen. Väl på stan så passade vi även på att gå förbi hubbens jobb och tog en kaffe. Och precis bredvid hans jobb finns butiken bolia.com. En jätte trevlig butik med en massa fina saker och vår nyheter. Se själva…

image

image

Sååå mina färger….  lite dem jag själv har valt att ha i sovrummet

image

image

image

Hihi, tyckte det här med att sätta lådorna lite huller om buller var riktigt snyggt och roligt. Hmm, nu är bara frågan vart skulle jag kunna få till något sådant här hemma! ?! 😮

image

image

image

En målad ”husvägg” i en utav mina favorit färger. Fiiiint, tycker jag!

Ja, bilderna är lite sisådär eftersom jag bara knäppte en massa när jag var där. Och egentligen till mig själv att bara ha men sen kände jag att jag måste tipsa er om denna härliga butik så dem får va lite sisådär helt enkelt. 😮 Är lite ledsen över att jag inte tog mera närbilder på dem fina prydnadssakerna som dem har fått in. Men sväng förbi där vet jag eller gå in på deras webbshop…

Hoppas ni också har fått känna på lite vårkänslor idag och att ni får er en trevlig lill lördag. Själv ska här målas en vända på ett nytt och färgglatt projekt, som ni kommer att få se om några dagar. Och sen tror jag att det blir liggläge i soffan resten av kväll eller så blir det att gå och lägga sig bara, vi får se!  😮

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *