En egen dag…

…lyckades jag unna mig idag. En dag av avkoppling och shopping. Precis en sådan där dag man gärna önskar kunna ha minst en gång i veckan. 😮

Det har som sagt varit tuffa veckor av lite sömn etc. och jag märker allt mer hur det påverkar mig. Tålamod och glädje har det som blivit lite mindre av den senaste tiden och därför unnade jag mig en dag med egentid och lyx.

Idag på fm va jag på Axelssons spa inne i city för en timme av avkoppling… och något som fick mig att små fnissa samtidigt som det oroade mig, va att den så kallade avslappningsmusiken som svagt hörs i rummet under själva behandlingen gjorde mig mer stressad under en kort tid än vad den fick mig att slappna av. Det var pling plong och ding kling plong etc… 😮 Detta fick mig att inse att denna dag kunde inte ha kommit lägligare… och trots det smått störande pling plongandet 😮 så var det den mest avslappnande timmen jag haft på länge. Helt underbart!

Efter min helkroppsmassage så hann jag även med att strosa på stan innan det var dags att hämta barnen. Nu var jag inte ute efter något speciellt men den här härligt rosa vår jackan ifrån monki fick följa med mig hem. Varje gång jag har provat den både i butiken och här hemma så blir jag glad. Det är ett bra betyg för en jacka anser jag. 🙂

image

gillar den jätte mycket och hoppas nu verkligen att vi har sett det sista av vintern så att jag kan ha på mig den en massa…

imorgon bär det av till stugan. vad har ni gjort/eller ska göra det här sportlovet? 🙂

kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *