En liten detalj…

…som jag tycker gör mycket på våra höga pallar i köket tänkte jag visa Er lite snabbt i detta kvälls inlägg. Egentligen inget jätte märkvärdigt kanske men jag måste ändå säga att det gjorde en enorm skillnad i mina ögon. Jag tyckte att dem var lite tråkiga innan och inte så ”lyxiga”.

barpall-barstol-högpall02

barpall-barstol-högpall03

barpall-barstol-högpall04

barpall-barstol-högpall05

Med lite guldfärgat spray har jag lyckats få pallarna att se ut som att dem har mässing ”tassar”…

Hubben är borta nu ett par timmar och jag ska nog fortsätta rodda lite här hemma. Något jag t.ex. MÅSTE göra, är att packa en liten BB väska. Det har jag helt förträngt… Oopsy! 😮

Ha en fortsatt trevlig kväll!

3 reaktioner på ”En liten detalj…

  1. Jättefina pallar! Och jättefint allt du gör! Här händer inte mycket på pysselfronten, är helt orkeslös. Ska man inte börja ”boa” i slutet av graviditetrn? Jag har också helt glömt det där med väska, men jag är ju en vecka efter dig, och brukar gå över, så jag hinner nog. Hur är det för dig, brukar du föda punklligt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *