En lyckad loppis dag

För första gången idag så sitter jag äntligen ner och pustar ut. Den här dagen kunde inte ha blivit mer lyckad! Och det vill jag tacka min kära hubbe för.  Jag kom på den här idén att ha en stor gårdsloppisdag för hela vårt område för flera månader sedan. MEN min fina M är den som såg till att min lilla ”dröm” om att få ihop en sådan här dag gick i uppfyllelse. Så älskade M tusen tusen tack för att du orkade och kämpade för att få igenom denna dalen dagen.

Och så kul att så många kom och handlade. Det bästa, och syftet med denna dag, var ändå att ge folk möjligheten till att insupa lite av vårt underbara område och gårdar. Det var även fantastiskt roligt att så många nära och kära kom och sa hej till mig idag. Många av er har jag inte träffat på länge och det var jätte kul att se er efter så lång tid, även om jag bara fick möjligheten att prata med er i några minuter… 😮

image

image

image

Lite bilder ifrån en lugnare stund under dagen. 😮

Tack igen för idag och hoppas vi ses igen nästa år…

Ps. Ida, tack för Er kommentar i tidigare inlägg,  och jag kan absolut tänka mig att köra en bloppis för er som inte har möjlighet att komma hit och hälsa på. 😮 Ska börja planera in en sådan…. ha det gott!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *