En mys kväll med grannfruar.

Halloj! Tittar bara snabbt in med ett kort inlägg så här direkt efter att tre utav mina fantastiska grannfruar har gått hem härifrån… Det var en kväll av fina samtal, skratt, allvar och god scones med te etc. Tack M för att du var en ängel och ordnade med fikat. Det var super gott! Kändes lite märkligt att ni kom över med sådant jag kände att jag borde ha bjudit på, men eftersom Ni Var så tydliga med att ni ville ordna med det så lyssnade jag faktiskt för första gången och lät er göra det. 😮 Och det är jag verkligen ytterst tacksam över att ni gjorde. Tusen tack! Tack även för dem fina blommorna N och C.
image
Så här mysigt hade vi det. Mums ska jag säga Er. 😮

Andra dagen som gräsänka är nu avklarad och imorgon kväll kommer äntligen hubben hem. Ha en underbar kväll och hoppas morgondagen blir en dag av solsken och lycka. Gud så ”poetiskt” sagt av mig. Men jag menar det!  😮

Kram kram

12 reaktioner på ”En mys kväll med grannfruar.

 1. Hej!
  Hittade din blogg genom Family Living. Jag älskade reportaget om ert hem, helt fantastiskt! Jag blev tokkär i tapeten som dina yngsta barn har (tror jag det var). Fondtapeten som sittervpå väggen där fönstret sitter som var rutig. Skulle gärna vilja ha den och undrar om du vill vara snäll och hjälpa mig med att tala om vad den heter och om du vet var jag kan hitta den?
  Med vänlig hälsning, Emelie

  1. Hej Emelie!

   Åååh så kul att Ni tittar in här och att Ni tyckte om reportaget i tidningen. Jätte, jätte kul! Verkligen! 😮

   Den väggen som B och C har i sitt rum är min absoluta favorit här i vårt hem. Den väggen är dock målad av mig och alltså dessvärre inte en tapet som går att få tag på i butik. Det var ett litet projekt att bli klar med den men det var det värt! 😮 Om Ni inte känner att Ni vill ge er på att måla ( det är lite pill, men inte JÄTTE jobbigt att göra, och jag tror absolut att vem som helst kan klara av detta) så finns annars Ferm livings tapeter som har just rombmönstret men i enfärgade nyanser. dem är jäääätte fina! Ni kanske redan har sett dem, men det är ett litet tips att titta på dem om det är just romber Ni är ute efter. 😮 Ett annat är faktiskt Ellos. Har för mig att dem har/kommer att få in en tapet med trekanter i olika färger. Det kanske kan vara något annars!?!

   Ha en fortsatt trevlig Onsdagskväll!

   1. Hej och tack för ditt svar! Oj har du gjort den!! Helt fantastiskt ju! Att du inte blir tapetdesigner? Mycket snyggt gjort så jag förstår att det är din favorit. Dock inte så bra för mig för jag skulle aldrig ge mig på och måla så. Tyvärr. Jag ska kolla upp de alternativen du föreslog, jag har sett Ferms tapeter, men din var ju stråt vassare!
    Hälsningar Emelie

    1. Hej igen Emelie!

     Gud va rörd jag blir av att Ni tycker att jag är duktig nog att designa egna tapeter. Ja, det vore inte helt fel och skulle jag någonsin få förfrågan så kan jag lova att jag absolut inte skulle tacka nej till det. Det vore hur roligt som helst… 😮

     Ja, tyvärr så va det kanske inte så himla roligt svar jag hade att ge dig… Men jag hoppas verkligen att Ni kanske finner något som Ni tycker om lika mycket som min vägg. Tusen tack förresten för Er fina kommentar. Det kommer jag kunna leva på ett bra tag… 😮

     Ha det gott!

 2. Emelie skrev:
  Hej!
  Hittade din blogg genom Family Living. Jag älskade reportaget om ert hem, helt fantastiskt! Jag blev tokkär i tapeten som dina yngsta barn har (tror jag det var). Fondtapeten som sittervpå väggen där fönstret sitter som var rutig. Skulle gärna vilja ha den och undrar om du vill vara snäll och hjälpa mig med att tala om vad den heter och om du vet var jag kan hitta den?
  Med vänlig hälsning, Emelie

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Emelie skrev:
  Hej!
  Hittade din blogg genom Family Living. Jag älskade reportaget om ert hem, helt fantastiskt! Jag blev tokkär i tapeten som dina yngsta barn har (tror jag det var). Fondtapeten som sittervpå väggen där fönstret sitter som var rutig. Skulle gärna vilja ha den och undrar om du vill vara snäll och hjälpa mig med att tala om vad den heter och om du vet var jag kan hitta den?
  Med vänlig hälsning, Emelie

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Emelie!

  Åååh så kul att Ni tittar in här och att Ni tyckte om reportaget i tidningen. Jätte, jätte kul! Verkligen! 😮

  Den väggen som B och C har i sitt rum är min absoluta favorit här i vårt hem. Den väggen är dock målad av mig och alltså dessvärre inte en tapet som går att få tag på i butik. Det var ett litet projekt att bli klar med den men det var det värt! 😮 Om Ni inte känner att Ni vill ge er på att måla ( det är lite pill, men inte JÄTTE jobbigt att göra, och jag tror absolut att vem som helst kan klara av detta) så finns annars Ferm livings tapeter som har just rombmönstret men i enfärgade nyanser. dem är jäääätte fina! Ni kanske redan har sett dem, men det är ett litet tips att titta på dem om det är just romber Ni är ute efter. 😮 Ett annat är faktiskt Ellos. Har för mig att dem har/kommer att få in en tapet med trekanter i olika färger. Det kanske kan vara något annars!?!

  Ha en fortsatt trevlig Onsdagskväll!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Emelie!

  Åååh så kul att Ni tittar in här och att Ni tyckte om reportaget i tidningen. Jätte, jätte kul! Verkligen! 😮

  Den väggen som B och C har i sitt rum är min absoluta favorit här i vårt hem. Den väggen är dock målad av mig och alltså dessvärre inte en tapet som går att få tag på i butik. Det var ett litet projekt att bli klar med den men det var det värt! 😮 Om Ni inte känner att Ni vill ge er på att måla ( det är lite pill, men inte JÄTTE jobbigt att göra, och jag tror absolut att vem som helst kan klara av detta) så finns annars Ferm livings tapeter som har just rombmönstret men i enfärgade nyanser. dem är jäääätte fina! Ni kanske redan har sett dem, men det är ett litet tips att titta på dem om det är just romber Ni är ute efter. 😮 Ett annat är faktiskt Ellos. Har för mig att dem har/kommer att få in en tapet med trekanter i olika färger. Det kanske kan vara något annars!?!

  Ha en fortsatt trevlig Onsdagskväll!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Emelie skrev:
  Hej och tack för ditt svar! Oj har du gjort den!! Helt fantastiskt ju! Att du inte blir tapetdesigner? Mycket snyggt gjort så jag förstår att det är din favorit. Dock inte så bra för mig för jag skulle aldrig ge mig på och måla så. Tyvärr. Jag ska kolla upp de alternativen du föreslog, jag har sett Ferms tapeter, men din var ju stråt vassare!
  Hälsningar Emelie

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 7. Emelie skrev:
  Hej och tack för ditt svar! Oj har du gjort den!! Helt fantastiskt ju! Att du inte blir tapetdesigner? Mycket snyggt gjort så jag förstår att det är din favorit. Dock inte så bra för mig för jag skulle aldrig ge mig på och måla så. Tyvärr. Jag ska kolla upp de alternativen du föreslog, jag har sett Ferms tapeter, men din var ju stråt vassare!
  Hälsningar Emelie

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 8. Soraya Forsberg skrev:
  Hej igen Emelie!

  Gud va rörd jag blir av att Ni tycker att jag är duktig nog att designa egna tapeter. Ja, det vore inte helt fel och skulle jag någonsin få förfrågan så kan jag lova att jag absolut inte skulle tacka nej till det. Det vore hur roligt som helst… 😮

  Ja, tyvärr så va det kanske inte så himla roligt svar jag hade att ge dig… Men jag hoppas verkligen att Ni kanske finner något som Ni tycker om lika mycket som min vägg. Tusen tack förresten för Er fina kommentar. Det kommer jag kunna leva på ett bra tag… 😮

  Ha det gott!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 9. Soraya Forsberg skrev:
  Hej igen Emelie!

  Gud va rörd jag blir av att Ni tycker att jag är duktig nog att designa egna tapeter. Ja, det vore inte helt fel och skulle jag någonsin få förfrågan så kan jag lova att jag absolut inte skulle tacka nej till det. Det vore hur roligt som helst… 😮

  Ja, tyvärr så va det kanske inte så himla roligt svar jag hade att ge dig… Men jag hoppas verkligen att Ni kanske finner något som Ni tycker om lika mycket som min vägg. Tusen tack förresten för Er fina kommentar. Det kommer jag kunna leva på ett bra tag… 😮

  Ha det gott!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *