Ett DIY med en hangcliffer.

Gokväll kära Ni!

Lill-lördag och storhandlat har man lyckats klämma in idag. Inte det roligaste att göra på självaste lill-lördag för då borde dagen endast handla om mys och trevliga stunder. Men lite trevligt var det då ändå. Hade nämligen sällskap av min kära far. Så vi blandade nytta ( handla mat) med lite nöje ( god lunch ihop ). 😮

Idag har jag faktiskt lyckats få ihop mitt lilla diy projekt som jag nämnde igår. Och för att vara lite ”jobbig” men också lite små lurig och förhoppningsvis lite lustig så tänkte jag göra en hangcliffer den här gången. Vad har jag nu gjort? Jo, jag har gjort om en lampa. Ni kommer att få se före och efter bilder i dagens inlägg. Resten, alltså hur man gör och vad jag har använt kommer imorgondagens inlägg. Många bloggare brukar göra tvärtom, men inte jag! I alla fall inte den här gången. Hihi, nu var jag väl allt lite lustig va!?! Tänkte att ni kan få klura lite där hemma och gissa hur jag har gjort. 😮 Vissa kanske redan vet! Diy tipset är nämligen lånat och imorgon berättar jag vart ifrån. Det är sjukt enkelt och väldigt billigt, och framförallt så tycker jag att det blir riktigt snyggt. Speciellt eftersom jag är heeeelt såld på just mässing just nu.

FÖRE

 

diy-lampbehållare-mässing05

diy-lampbehållare-mässing04

EFTER

 

diy-lampbehållare-mässing01

diy-lampbehållare-mässing06

Nu ska här onsdags mysas med hubben. Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Fortsättning följer!  😮

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *