Ett litet tips på en Söndag!

Ja igår va en dag av att baka, fira och sen äta en massa gottesaker, yummy! Och givetvis umgås med min härliga familj/släkt. Vill tacka både familjen och alla fina vänner och bekanta för dem underbara presenterna som C har fått av Er dem närmaste dagarna. C och jag uppskattar och tycker om vartenda en. Tack, tack, tack! 😮

Igår när vi var ner till Sickla en vända för att storhandla så slank jag även in på Åhléns på jakt efter en present åt N som ska på kalas idag. Och precis när jag ska betala så får jag syn på den här gobiten.

Jag älskar sådana glaslådor som man kan ha som ett litet showroom åt diverse prydnadssaker. Oftast är dem relativt dyra eller så blir dem mer i en stil som funkar i ett sekelskifteshus. Så när jag såg den här, som för övrigt är i en utav min absoluta favoritfärg. Då var det bara yes en sådan ska jag ha. Och inte nog med att den är fin så kostar den endast 99 kr. Alltså nästintill inget! Yay! ( Den finns även i andra färger såg jag. Nu minns jag dock bara färgen orange,  men det var 1-3 färger till )

Det här får bli ett litet Söndagstips ifrån mig till Er. Hoppas Ni gillart? 😮 Nu blir det en liten tripp in till söder med M och barnen.

Hann aldrig önska Er trevlig helg i fredags… 😮 så jag önskar Er att ni nu har haft en och att Ni får ett fint avslut på den med en fantastisk Söndag!

Kram kram

6 reaktioner på ”Ett litet tips på en Söndag!

  1. Therese Turner Himmer skrev:
    Underbart fin! Vilken tur att jag har ett ärende i staden imorgon så att jag kan svänga förbi mitt Åhléns och hålla tummarna att den finns även här i söder! Kram

    [Kommentar från hemmatrivsel.se]

  2. Therese Turner Himmer skrev:
    Underbart fin! Vilken tur att jag har ett ärende i staden imorgon så att jag kan svänga förbi mitt Åhléns och hålla tummarna att den finns även här i söder! Kram

    [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *