Family Living reportage!

Japp, idag kom Family Living ut så spring, eller gå :o, och köp senaste numret av Family Living. Det känns som om det var igår dem var här hos oss och jag var alldeles nervös etc. över hur slutresultatet skulle bli. Nu var det trots allt inte jätte länge sedan dem faktiskt va här hemma och fotade, men trots det så ser jag på bilderna hur det på bara dessa två månaderna har flyttats runt en hel del här hemma. Saker och ting ser nämligen inte riktigt ut som på bilderna. Och om två månader ifrån idag så ser det säkert annorlunda ut igen. För sån är jag! 😮

Ååååh jag kan inte sluta bläddra i tidningen även fast jag nu faktiskt har haft den i ett par dagar. Family Living har länge varit en utav mina absoluta favorit inredningstidningar och därför känns det extra roligt att det var just dem som tyckte om vårt hem och att dem ville skriva om oss. Reportaget är jag jätte nöjd över. Bilderna är super fina och det är nästan så att man inte kan tro att det faktiskt är vi som bor där. Bilderna är tagna av Erika Liden. I tidningen kom dock inte alla bilderna med för då skulle vårt reportage ha blivit väldigt stort. Nedan får Ni, utöver dem som kom med i tidningen, se andra små vrån och rum ifrån vårt hem . Enjoy!

Family Living bilderna:

Hoppar hage i family living

Reprtagebild från köket i family living

Barnens sovrum från family living

Jaa Ni, här har Ni vårt hem… hoppas att ni tycker om det Ni såg! 😮

Vill passa på att tacka alla underbara människor som har ringt eller smsat mig under dagen om att Ni har läst reportaget i Family Living nr 1 2013 och att Ni tyckte det var fint. Jag har läst Era sms, men har tyvärr bara inte haft tiden att svara. Tack även för att Ni är så gulliga och berättat för mig hur stolta Ni är och hur fint Ni tycker att vårt hem är. Tack så hemskt, hemskt mycket! Det gör mig så himla glad och lycklig!  Återigen, Tack!

Ps. Idag Ni, måste jag även berätta att jag blev bjuden över till super goa och fina Å som tog på sig och bjöd över hela områdets mammor ( med bebisar) på julfika och mysstund hemma hos henne. 😮 Vi var säkert totalt 20 mammor som kom och gick i omgångar… Ett helt fantastiskt initiativ av Å och det var verkligen super trevligt. Och som vanligt med Å så var allt enormt fint arrangerat av henne med hembakat och glögg, kaffe, tända ljus samt julmusik. Du är en klippa! Och tack för att jag och lilla C fick komma.

Ha en fortsatt trevlig Tisdag!

kram kram

 

 

 

22 reaktioner på ”Family Living reportage!

 1. Tack själv! Det var så mysigt att ni kom! Har läst igenom reportaget och det är ju så bra! Ska lägga mig strax och läsa igenom tidningen mer noggrant. Mysigt med pulkaturen hem;) Kram från grannfrun

  1. Åååh, du är bara för underbar Åsa. 😮 Tack själv för skjutsen hem igår. Det får vi göra igen. B tyckte nämligen pulkaturen var super trevlig. Höres och synes fina grannfru!

   Massor av kramar

 2. Hej!

  Jag har just hittat till din blogg pga Family living och jag älskar din blogg. Jag tycker att du har ett underbart hem och jag älskar att det faktiskt ser ut som om det bor människor hemma hos er. Så är det inte alltid i tidningar…

  Jag måste bara få veta vad fägen, den mintfärgen, som ni har målat i hålet av bokhyllan och rutan i barnrummet med? Vad heter färgen? Jag ska nämligen måla min sons rum och letar efter den perfekta ”mint-färgen”!

  Jag följer dig nu på Bloglovin 🙂

  Mvh/Emma W

  1. Hej Emma!

   Och välkommen! 😮 Va trevligt med lite nybesök… Och tack så enormt mycket för Er fina kommentar. Det betyder verkligen jätte mycket för mig.

   Ja, här hemma finner Ni en hel del utav just färgen mint och som Ni säkert förstår så är det en utav mina favoriter just nu. Jag har faktiskt använt mig av lite olika nyanser av färgen mint och den bakom stringhyllan i N´s och J´s rum heter Mikael och det är Beckers färg som jag har använt. Den andra färgen som jag har använt i både min äldsta grabbs rum samt i lådorna i vardagsrummet heter Silvia. Den lite ljusare mintiga färgen i vår matsal/kök, som också är min favorit, heter Inge. Alla är inköpta hos Bauhaus. Hoppas Ni fått svar på Er fråga och är det ngot mer så är det bara att höra av Er.

   Ha en fortsatt trevlig Onsdag!

 3. Hej! Family Living är även min favorit! Ert hem var jättefint och nu har jag hittat din blogg som jag säkerligen kommer att följa i fortsättningen. Ha det fint!

  1. Hej Maria!

   Jag blir så glad att det är en massa nya som har hittat hit till min blogg. Och att Ni ger mig så mycket positivt feedback är helt fantastiskt! Precis som Ni Maria! Tack så hemskt mycket för Er värmande kommentar.

   Ha det gott!

  1. Ja här hemma med fem barn kan det inte bli annat än som du beskriver det så bra, lekfullt och livfullt. :o) Tack så hemskt mycket Pia för Er fina kommentar.

   Ha en underbar Onsdag!

 4. Tack för ditt snabba svar! Jag är ivrig att komma igång nu 🙂 Jag tror att det är färgen Inge jag vill ha men jag hittar inte den på Beckers hemsida. Är det Bauhaus egen färg eller är det en Beckers färg? Upplever du färgen som kall?

  Tack igen!

  1. Hej igen Emma,

   Jag förstår din iver med att dra igång Ert projekt. Jag är precis likadan! Har jag kommit på en idé så finns det nästan inget som kan stoppa mig ifrån att bara dra igång… 😮 Jag tror att Inge färgen är ifrån Bauhaus egna färgkartor så att säga. Sen använder sig dem av just Beckers färg, men dem blandar ihop färgen som sagt efter deras färgkartor. Inge färgen rekommenderar jag verkligen. Den är absolut inte kall utan den är nästintill perfekt, tycker jag! 😮 Jag skulle kunna tänka mig att ha den överallt. Och jag tror verkligen färgen skulle passa perfekt i Er sons rum/ett barn rum. Lycka till och jag hoppas verkligen att Ni blir nöjda med resultatet.

   Ha en underbar dag!

 5. Tack snälla du! Du verkar vara en härlig tjej måste jag säga 🙂 Här kommer jag att läsa ALLT du skriver!

  Ha en toppenhelg och God Jul!

  1. Va gullig Du är Emma! 😮 Tack så hemskt mycket! Verkligen, jätte sött av dig… Ps. Det vore jätte kul att få se slutresultatet sen i Er sons rum. Du får gärna maila mig före och efter bilder om du har lust. 😮

   Tack detsamma! Hoppas Ni får en härlig helg och en riktigt trevlig jul!

 6. Jag köpte tidningen och älskar erat hem! Jag undrar lite över köksön, är den köpt eller har ni gjort den själv? Skulle vilja ha ngt liknande med mycket förvaring men även sittplatser. Skulle vara supergulligt med lite tips på hur ni gjort.

  1. Hej Elin! Va glad jag blir att ni tycker om vårt hem. Och jag ger er mer än gärna tips. Köksön är ifrån Ikea. Man köper underredet separat och sen kan man välja vilken bänkskiva man vill. Den är faktiskt väldigt praktisk och det får plats med en hel del där under. Den var ganska svår att få tag på när jag var ute efter den. Jag fick ta ungarna och åka till Uppsala där dem hade en kvar. Det är en roadtrip jag aldrig glömmer. 😮 Det kanske ser annorlunda ut nu… Tidigare hade vi en egengjord köksö på hjul som man kunde dela på mitten och sen skjuta mot väggen när man hade mycket folk över. Den var oxå smidig men det jag gillar bättre med den här är att det blir luftigare i köket och man slipper ha som en stor ”möbel” mitt i rummet som täcker hela köket. Vårt kök är ganska litet som det är tycker jag. Hoppas Ni fått svar på Er fråga. 😮

   Återigen Tack för er fina kommentar. Ha det gott!

  1. Hej Jonas!

   Jo, dem är faktiskt jätte praktiska och sväljer en massa… Det är vanliga överskåp ifrån ikeas köks serie, som jag har satt ben på. Man kan även fästa dem på väggen om man vill få upp dem lite mer och slippa ha dem på golvet. Jag hade gärna gjort det, men vi har ett element bakom tvn.

   Kul att ni tyckte om det… 😮

   Trevlig lördag!

   Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *