Färg

Hej fina Ni!

Varför känns det alltid som att man vill börja måndagen med att säga nu är det en ny vecka, med nya tag… 😮 Men det är ju sant, eller hur?

Som Några av er kanske såg på facebook så har jag och hubben skaffat oss en gemensam kvällsaktivitet, jepp pilates!  Varannan kväll rensar vi undan i vardagsrummet och slänger oss ner på mattan och kör stenhårt i 20 min. Och jag måste säga att inte nog med att man redan efter en vecka känner sig mycket starkare så har vi faktiskt det riktigt trevligt. Inga telefoner som dras fram, inga datorer. Bara hubben och jag, och ja pilates tanten på tv. 😮 Detta är helt klart något jag vill att han och jag fortsätter med. Och definitivt ett tips till Er andra. Nu kanske Ni inte vill köra pilates, men det finns annan typ av träning man faktiskt kan göra tillsammans i hemmet.

Nu till något helt annat. Som Ni kanske minns så sa jag i ett inlägg för ett tag sedan att det hade donats en del i T´s lilla rum. Och jajemensen, nu har jag målat, äntligen! Eller rättare sagt jag har äntligen kommit på vad jag vill ha för färg där inne.

nylampa_t´srum03

Det fick bli två färger i den dovare blåaktiga tonen. Det trodde jag inte om mig själv för jag är inte jätte förtjust i blått, men jag måste ändå säga att jag verkligen blev nöjd med slutresultatet. Det gjorde att rummet blev mer ett litet barnrum än en garderob som det faktiskt va från första början.

nylampa_t´srum01

nylampa_t´srum04

Lite annat smått och gått har också blivit uppmonterat. Som lite tavlor och framförallt mitt vägghängda fynd för 40kr. Lampan. Nu hade den inte den här skärmen när jag köpte den utan jag bytte faktiskt igår till den ena blomformade fågelskärmen som jag hade lyckats hitta två likadana av för ett tag sedan. Den ena fick vara kvar på lampfoten i vardagsrummet…men den andra fick flytta in hit. Vad tycks? 😮

PS. psst, idag började jag med ett projekt uppe i den ”ofärdiga” hörnan i vardagsrummet. Det blev en spontan idé som ramla över mig när jag hittade något på blocket… och det ska bli så himla kul att få börja. Nu är den här veckan väldigt uppbokad med annat, men jag har redan börjat förbereda lite. Lovar att visa Er när det är klart…

Nä nu ska jag gå och säga godnatt till min äldste son och sen blir det nog ett till avsnitt av en serie som jag och hubben har börjat titta på.

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *