Fotografering för MAMA

Min fina, fina N var och fotograferades idag till tidningen MAMA. 🙂 Det var underbara P, som driver klädbutiken fluga vintage i enskede, som frågat om N skulle kunna tänka sig att fotografera sig i lite olika klädesplagg… Mamman, jag alltså, tackade ja på en gång för gud så kul. 😮 Noel var väl till en början inte jätte impad av idén men har heeeeeelt ändrat åsikt efter idag. N blev helt såld på hela konceptet och har gått runt här hemma och stoltserat runt nu sen vi kom hem. Och jag måste säga att jag som mor är SÅ stolt över hur duktig han var. Fick se några utav bilderna efter själva plåtningen och jag tror det kommer att bli riktigt, riktigt läckert.

image
image
image
image
Alltså den här lokalen var helt fantastisk. Skulle verkligen kunna tänka mig att göra om lokalen till en lägenhet istället. Den var underbara och hade allt. Charm, högt i tak, fint golv och stora fönster. Sen ska vi inte tala om kläderna… Jag sa till en tjej där att om det är ok så kan ni behålla barnet om jag får ta med mig alla kläder. Givetvis skämtade jag för jag skulle aldrig byta ut min N… Men kläderna var i vilket fall som helst sjuuuuukt fina.
image
Deras lilla kök var inte heller fy skam. Tyckte verkligen om dem olika formerna och storlekarna av hyllskåp. Samt det vita mot trät. Oj, så fint! Hmm, det är kanske något sånt där man ska göra i vårt kök med dekorplasten.Va tror Ni? Hihi!

Ja då har man fått prova på en efm på en fotografering… och jag vill tacka fina P för att N fick vara med. Som sagt, han hade verkligen jätte kul idag…

Hoppas att Ni andra har för övrigt har hsft en trevlig start på veckan….

Kram kram

2 reaktioner på ”Fotografering för MAMA

  1. Det är verkligen jag som ska bocka och tacka till fantastiska lilla (stora) N! Fiiiiin är allt jag kan säga! Det blir garanterat fler jobb om han vill!

    1. Hej fina du! Du är då verkligen för go… 🙂 Jag tror absolut att N kan tänka sig att fotografera sig igen. Det var länge sedan jag såg honom så stolt och glad över något han har gjort. Hela kvällen har han, som sagt, gått runt och sagt till mig vilken rolig dag han har haft och hur himla kul det var etc…. Ha en fortsatt trevlig kväll! Vi hörs och så syns vi på onsdag. Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *