Gårdagens kudde blidde sittdyna

Halloj och goooood fredag kväll!

Gårdagens lilla diy kuddfodral fick inte vara ett kuddfodral speciellt länge. 😮 Jag kom nämligen på att jag kan linda in en sittdyna jag har och ha den i lilla T´s rum istället. Och så här blidde det:

diy-sittdyna03

diy-sittdyna02

Har haft en röd dyna där tidigare men det är så mycket rött redan i lille T´s rum så denna enkla variant känns för tillfället bättre. Apropå detta lilla rum, så skulle jag behöva lite färgtips. Jag skulle vilja måla dessa vita väggar i någon mysig färg, vad tror Ni skulle bli fint? Har velat tillräckligt länge nu och uppskattar alla svar… 😮

Trevlig fredag kväll och helg!

Kram kram

2 reaktioner på ”Gårdagens kudde blidde sittdyna

  1. Hej Soraya! Länge sen! Fint ni har det, va duktig du e! Jag tänker lejongul!! skulle bryta av fint tror jag mot den inredning jag kan se på bilden. men inte för mörk bara. vill själv måla det i ngt barns rum, men orkar aldrig ta tag i det:-) kul du har så mkt energi att göra saker, avundas dig 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *