Gårdagens ljus! Igår kväll kom…

Gårdagens ljus! Igår kväll kom chocken efter allt som har pågått och hela jag bröt ihop. Denna tid har varit rent utsagt förjäklig och i mitt huvud har jag lämnat denna jord ett flertal gånger. Jag har tittat på barnen och varit så arg att, vaddå ska dem inte få ha en mamma…och herregud några av dem kanske inte ens kommer att minnas mig när dem växer upp… Ja, det är verkligen helt galet hur hjärnan fungerar! Och igår när läkaren tassar iväg för att hämta en kollega som sedan följer med in i rummet så kändes det inte bra. MEN, trots att samtalet började med att dem berättar att det faktiskt visade sig vara en elakartad tumör så blev slutet ändå gott. Dem har nämligen tack gode gud fått bort allt. En liten extra operation ska göras för att gardera sig, men tumören är helt borta och jag är FRISK!!!! En lättnad som ej går att beskriva… // Vill innerligt tacka för alla kommentarer igår. Jag hoppas att ni ser till att njuta av att det nu är helg och framförallt av varandra. Ta hand om er! [ jag tänker lite extra mycket på dig @inredningochdesign och hoppas verkligen att din väntan snart oxå är över. Jag håller även tummar och tår att det kommer att gå bra för dig och jag tänker på dig! ✊]

Mitt instagramkonto ⇒

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *