Göra om en flaska i ett nafs…

…är vad jag gjorde för mindre än fem minuter sedan. Tänkte det vore onödigt att kasta en flaska med en sådan fin form på och det är framförallt bara kul att få pyssla lite… :o)
Före…

image

En flaska ifrån närområdets bageri…
Efter…

image

Färdig! Det tog, som sagt, mindre än fem minuter och så var det klart. Vad jag gjorde var inget mindre än att jag bara skrapade bort etiketterna, slängde bort korken och sen tog en bit guldfärgat dekorplast och satte upptill. Nu måste jag bara gå ut och plocka lite blommor att ha mina små vaser och flaskor…

Ett litet, snabbt tips till er såhär på fredagkvällen! Önskar alla en riktigt mysig kväll… Själv ska jag rita motiv på 29 tallrikar, åt N’s discokalas som vi ska ha på söndag. Wish me luck! Hihi!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *