Gravid vecka 25?

Halloj och go fredag kväll!

Idag har jag spenderat dagen med härliga grannfru C på söder. En liten visit till stadsmissionen och unibarn etc. Söder är verkligen stället för för dem där lite mindre och mera personliga butikerna. Det är där man kan hitta sådant som inte går att hitta någon annanstans. Och sådant tycker lilla jag om! 😮 Tack C för både trevligt sällskap och för timmarna hemma hos er i ert fina hem på eftermiddagen…

Idag tänkte jag visa Er att lilla jag inte är så himla liten längre. 😮 Man har gått och blivit världens flodhäst… Ja, det känns i alla fall som så. Idag och igår när jag umgicks med grannfru C så pratade vi en del om just det här när man är gravid med sitt andra, tredje, fjärde eller sjätte barn att man har som inte alls samma tid till att tänka på barnet i magen. Jag har faktiskt för första gången under alla mina graviditeter glömt bort vilken vecka jag är i. Jag tror att jag är gravid i vecka 25 och går in i vecka 26 nu på söndag, men jag vet faktiskt inte! Och det känns verkligen sorgligt! Är det någon som känner att dem också har gått igenom något liknande under sin graviditet? Jag hinner verkligen inte tänka på vår nya familjemedlem som ligger varmt och gött i mig och växer till en liten underbar person. Våra andra barns lillebror eller lillasyster.  Vår son eller dotter. Ja, nu lilla vännen tänker jag i alla fall på dig! 😮

Gravid-vecka-25

Japp, här har Ni. En tantalunta gravid vecka 25 eller 26.

Imorgon är det kalas och hockey på agendan, men nu så är det fredagsmys med hubben som gäller. 😮

Ha en fin fin fredagskväll och helg!

Kram Kram

6 reaktioner på ”Gravid vecka 25?

 1. Vilken superfin mage Soraya!! Ja, när jag väntade nr 3 så hade jag och min man ganska nyss gift oss och flyttat ihop och vi hade båda barn innan vi träffades, jag två och han tre, så jag var gravid med fem barn i huset och en man som jobbade mycket, jag hann knappt heller tänka på lille plutten i magen, men sen när han väl kom för snart fem år sedan så såg han till att få all uppmärksamhet som han förtjänade 🙂

  1. Tack fina Anna för att du delar med dig… Jag förstår dig verkligen! Jag har även med dem andra barnen givetvis haft fullt upp och graviditeterna bara svissar förbi, men jag har som sagt aldrig verkligen glömt bort att jag är gravid som jag har gjort nu den här gången. Och som du skrev så kommer den lilla givetvis visa att den också har en plats i vår familj när den väl har kommit och det kommer att bli jätte mysigt men även tufft… 😮 Tack återigen för att du fick mig att inte känna mig ensam i att ha haft det så här.

   Trevlig helg!

   Kram kram

 2. anna skrev:
  Vilken superfin mage Soraya!! Ja, när jag väntade nr 3 så hade jag och min man ganska nyss gift oss och flyttat ihop och vi hade båda barn innan vi träffades, jag två och han tre, så jag var gravid med fem barn i huset och en man som jobbade mycket, jag hann knappt heller tänka på lille plutten i magen, men sen när han väl kom för snart fem år sedan så såg han till att få all uppmärksamhet som han förtjänade 🙂

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. anna skrev:
  Vilken superfin mage Soraya!! Ja, när jag väntade nr 3 så hade jag och min man ganska nyss gift oss och flyttat ihop och vi hade båda barn innan vi träffades, jag två och han tre, så jag var gravid med fem barn i huset och en man som jobbade mycket, jag hann knappt heller tänka på lille plutten i magen, men sen när han väl kom för snart fem år sedan så såg han till att få all uppmärksamhet som han förtjänade 🙂

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Soraya Forsberg skrev:
  Tack fina Anna för att du delar med dig… Jag förstår dig verkligen! Jag har även med dem andra barnen givetvis haft fullt upp och graviditeterna bara svissar förbi, men jag har som sagt aldrig verkligen glömt bort att jag är gravid som jag har gjort nu den här gången. Och som du skrev så kommer den lilla givetvis visa att den också har en plats i vår familj när den väl har kommit och det kommer att bli jätte mysigt men även tufft… 😮 Tack återigen för att du fick mig att inte känna mig ensam i att ha haft det så här.

  Trevlig helg!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Soraya Forsberg skrev:
  Tack fina Anna för att du delar med dig… Jag förstår dig verkligen! Jag har även med dem andra barnen givetvis haft fullt upp och graviditeterna bara svissar förbi, men jag har som sagt aldrig verkligen glömt bort att jag är gravid som jag har gjort nu den här gången. Och som du skrev så kommer den lilla givetvis visa att den också har en plats i vår familj när den väl har kommit och det kommer att bli jätte mysigt men även tufft… 😮 Tack återigen för att du fick mig att inte känna mig ensam i att ha haft det så här.

  Trevlig helg!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *