gravid vecka 37

Jepp, nu är det verkligen snudd till att man är framme vid mållinjen. 😮 Tre veckor kvar, tjohoo! Fast det är med både förtjusning och skräck som vi längtar efter vår lilla bebbe, som vi fortfarande inte heller har något namn till. Känns lite sisådär men det kommer väl så småningom. Eller?

Igår var det dock lite nervöst. Det var sammandragningarnas dag! 😮 Ja, t.o.m. jag var lite nervös då ja inte riktigt än är redo om jag ska vara ärlig. Ja, som jag sa, så längtar man givetvis efter att få hålla i den och få känna den där underbara lukten av nykläckt bebis. Sen kan jag samtidigt bara känna att gud vi har så himla mycket runt omkring oss ändå. Hur ska detta gå? Kommer vi att klara det? Ja, tusen frågor och funderingar cirkulerar i mitt huvud just nu.

Gravidmage i vecka 37:

gravid i vecka 37

Vad gömmer sig där inne? 😮

En lite lugnare dag har det varit idag så ingen bebbe än tror jag. Jag vill helst inte missa grabbarnas skolavslutning imorgon, så snälla lilla lillasyster/lillebror kan inte du stanna kvar där inne i alla fall någon dag till!?!

Ps. Har gjort en massa små roliga ändringar här hemma som jag tänkte visa Er här i dagarna. Först ut är mina barpallar i köket. Lovade Er lite bilder på dem så det kommer lite senare… Hej svej så länge!

Kram kram

2 reaktioner på ”gravid vecka 37

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *