Att gunga…

…är något mina småttingar älskar. Om det så är i en gunga eller gunghäst eller sittandes på min fot. ( och det gör dem helst medans jag ammar. Vårt lilla tillskott har väldigt sällan någon lugn och ro kring ”middagsbordet”, men det är kanske inte helt oväntat… 😮 ) Och varför jag nämner detta för Er är för att något jag länge har velat ha här ute i självaste storstugan är just en gunga. Jag har letat på loppis och i olika leksaksbutiker lääänge efter just den rätta. Och nu när vi var i Örebro fann jag den för ingen peng alls. Wohoo!

Trägunga-02

 

Trägunga-03

Trägunga-06

Trägunga-05

Vår söta gunga med vår super söta dotter i den. Det ser nästan ut som om hon vantrivs i den, men det gör hon inte utan hon gungar lite lätt fram och tillbaka och håller bara i sig ordentligt… hihi!

Jag fann även något annat som gungar och som småttingarna gärna bråkar om att sitta i. 😮

Retro-Gunghäst-02

Stilleben med retro gunghäst, gungstol, trägunga och byrå

En gammal gunghäst. Fin, eller hur!?!

Av dem fynd jag hittade, för jag fann även andra små fina saker, så är gungan i taket helt klart min favorit. Och har Ni småbarn och har ni möjligheten så rekommenderar jag det verkligen. För inte nog med att barnen älskar den så blir den en väldigt trevlig inredningsdetalj i Ert hem.

Ha en fortsatt trevlig fortsättning på Er Söndag kväll! Och hoppas helgen har varit underbar. Ja, vädret har i alla fall varit underbart… 😮

Kram kram

2 reaktioner på ”Att gunga…

  1. Vilken fin gunga! Jag är på jakt efter en fin trägunga till min dotter och så råkar jag ju dessutom vara föredetta Örebroare och är hemma och hälsar på ibland så nu undrar jag såklart var man kan fynda en så fin gunga?

    1. Hej Therese, va komiskt att det var just i Örebro som jag hittade min gunga… Och det tycker jag att du gör alldeles rätt i, leta efter en gunga dvs. Hihi! För inte nog med att det är fint så älskar iallafall mina barn vår gunga… Ooo, svårt att säga. Det är givetvis att leta på loppisar, secondhand butiker som stadsmissionen, myrornas, röda korset etc. Deras priser är oftast billigare än andra secondhand butiker… Jag vet även att kedjan krabat.se (som även har butiker lite runt om i landet samt då på nätet, brukar ha ganska många olika fina trägungor….lycka till och jag håller tummarna för er att ni hittar en inom kort. Håll mig gärna uppdaterad… 😮 Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *