Det runda paketet!

Japp, idag lyckades jag! Och jag är så stolt över mig själv. 😮 NU har jag äntligen tagit några bilder på det där runda innehållet, ifrån Ikea, som har fått en plats i vår hall. Är inte riktigt klar där nere i vår hall, men jag visar Er ändå. Och bara så att Ni vet så var det jääääätte svårt att fota eftersom vi har vääääääääääääärldens minsta hall. Men den må vara liten fast den är då ändå charmig tycker jag. Se själva!

Hallen-02 Hallen-03 Hallen-14 Hallen-15

Ja här är skönheten som ”hittade” hem till oss! Stockholms spegelnifrån Ikea. Älskar den! Innan hade vi en vanlig vit fyrkantig spegel där och det blev just lite fyrkantigt 😮 och tråkigt, men nu så är jag mycket mera nöjd med hur det ser ut. Psst, ser Ni att på vår klocka så är det tydligen fortfarande September månad. Batterierna tog slut i september och jag har ÄNNU inte bytt ut dem. Ja så kan det bli ibland. Hihi!

Hallen-07

Långa trappan upp till våning 2.

Hallen-06

Hallen-16Barnens vant och möss lådor, som jag för övrigt också gillar jätte mycket. Kanske inte utseendet på dem men den funktionella biten är fantastisk. Vi behöver aldrig bråka eller hjälpa barnen med att hitta sina vantar, kepsar/mössor etc. Så skönt! Det vi har använt är retur  plastlådor ifrån Ikea. Tanken är väl att jag någon gång inom kort ska orka mig på att spray måla dem i en finare färg. Får återkomma när jag orkat mig på det. 😮 Ett annat tips är Granits slinga med klämmor som vi fäst längsmed elementet. Den är super då barnen kommer hem med blöta vantar etc.

Hallen-11

En söt liten pall ifrån Lagerhaus som jag använder flitigt när jag klär på småttingarna. Alternativet har varit att sitta på trappen, men nu när man börjar bli stor så är pallen super. Och så är den ju fin också!

Hallen-12I ett hem med många barn och en man som gärna glömmer så är det inte dumt med en skogräns ”skylt” att påminna dem små  (och stora ) liven.

Hallen-08

Bakom det underbara draperiet ( tyg ifrån littlephant ) har vi gjort ett platsbyggt hyllsystem, ifrån golv till tak, för skor. Vi har många skor och jag har även många stövlar och denna gobiten sväljer mycket av det. I bild ser Ni även en lösning vi gjort för jackor med dessa fina krokar. Skulle kunna köpa hundra av dessa krokar ( ifrån svensson i lammhult ) och ha dem lite överallt för jag tycker dem är grymt snygga.

Hallen-13

Längs sidan på vår skohylla så har jag hängt upp en radda av dessa hängare åt barnens kläder.  Dem är också helt underbara då dem är både fina och rymmer helt otroligt många jackor och överdragsbyxor…

Hallen-18

Hallen-09Hallen-17

Här ser Ni krokarna igen. Så fina! Och min roliga, lilla mustasch påse får också pryda hallen…

Ja, där har Ni vår lilla hall  ( som inte är riktigt färdigt, som sagt. Jag har fortfarande två-tre idéer som jag hoppas göra inom kort ) och det fina runda paketet. Hoppas Ni gillade det Ni såg och kanske fick Er någon ny idé till Er egna hall.

Ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas början av denna vecka började bra för Er.

Ps. Vill även passa på att Tacka Er söta bloggläsare som kommenterat i gårdagens inlägg. Era ord gjorde mig alldeles tårögd, av glädje! Era ord var så fina och det betydde mer än Ni någonsin kan ana. Tack Så hemskt mycket! Ni är underbara och Er feedback gör att jag vill och orkar fortsätta kämpa på. Återigen, TACK!

Kram kram

 

 

7 reaktioner på ”Det runda paketet!

  1. Så himla mysig och fin liten hall. Och välorganiserad! Blir lite peppad att ta tag i vår, som varit i renoveringsstaidiet hur länge som helst.
    Spegeln är ju jättefin! Gillar den bredare kanten nertill.

    1. Hej Sara.

      Inte mitt snabbaste svar 🙂 Men tygpåsen köpte jag på TGR Södermalm. Tyvärr tror jag den inte finns kvar längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *