Han gör mig glad!

Halloj halloj och god Onsdag kväll!

Igår hade jag lovat ett eventuellt inlägg om mitt lilla diy projekt som jag hoppades hinna klart i Måndags kväll. Sorgligt nog hann jag inte det då jag är hysteriskt trött nu förtiden. och därav uteblev även inlägget helt och hållet igår. Sorry! Idag har dock energin kommit tillbaks lite och jag har även två andra små projekt som jag ska pilla på ikväll efter jag är klar med detta inlägg. 😮 Är såååå spänd på det ena för jag tror det kan bli riktigt fint. Men jag återkommer med bilder på både mitt äldre projekt och mina nya…

Idag tänkte jag istället bjuda på några bilder på en liten ändring som har skett i vår matsal/kök. Jag har nämnt för Er förut hur färgen rosa har börjat få smyga sig in hemma hos oss. Och nu har även lila kommit smygandes… Och efter min ändring till färgen lila så har en fin liten sak (Carl poster) fått komma hem här med en kombination av två av mina favorit saker just nu, färgen lila och mustascher. 😮 Se själva…

Carl Poster - sammyrose-mustasch-poster02

sammyrose-mustasch-poster01

sammyrose-mustasch-poster03

Den här Carl postern och killen tycker jag blev jätte fin uppsatt just där mot vår mintiga vägg. Min tidigare poster ”vett och etikett kring matbordet” är också väldigt fin, men den smälte som in i väggen och var lite plottrig där i jämförelse med den här killen. Och det är nog två saker som gör att jag hellre föredrar just den här Carl poster där istället för den som va där tidigare. Samt den här grabben ( postern ) gör mig så himla glad av någon anledning! Är jätte nöjd med resultatet!

Idag har annars varit en väldigt lugn dag. Lite fika med grannfru L och hennes väninna S. Sen hann vi även en liten rutt in till stan. Mysigt och lagom ansträngande dag och inte ett dugg stressig. skönt! Nä nu måste jag runda av för det kliar i mina pysselhänder…

Ha en super fin Onsdag kväll! Förresten, är det någon som kan tipsa om det är något bra på tv ikväll? Skulle vara trevligt att ha något roligt att se på medans jag pysslar. 😮

Kram kram

4 reaktioner på ”Han gör mig glad!

 1. Jättefint! Jag älskar Carl-posters, jag har Carl the Teen Wolf och Have Faith in Carl hemma och skulle gärna ha fler. De passar överallt 🙂

  Sveriges Mästerkock nu på tv 4, Mia på Grötö eller Grey´s Anatomy kl 21 🙂

  Kram

 2. anna skrev:
  Jättefint! Jag älskar Carl-posters, jag har Carl the Teen Wolf och Have Faith in Carl hemma och skulle gärna ha fler. De passar överallt 🙂

  Sveriges Mästerkock nu på tv 4, Mia på Grötö eller Grey´s Anatomy kl 21 🙂

  Kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. anna skrev:
  Jättefint! Jag älskar Carl-posters, jag har Carl the Teen Wolf och Have Faith in Carl hemma och skulle gärna ha fler. De passar överallt 🙂

  Sveriges Mästerkock nu på tv 4, Mia på Grötö eller Grey´s Anatomy kl 21 🙂

  Kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *