Handmålat!

Först måste jag faktiskt bara tacka alla igen för Era fina kommentarer och sms, mail samt samtal. Igår var en unik och fantastisk dag av den anledningen. Och hela dagen idag har jag levt på alla fina ord ifrån Er alla. Ett stort leende har jag minsann gått med hela dagen…

Dagens inlägg ska handla om handmålat porslin, därav min fiffiga rubrik. 😮 Och Ni som har tidningen kan se att det nämns på den allra första bilden att i stringhyllan så syns mitt handmålade porslin. Och idag, efter att ha bläddrat igenom tidningen ännu en gång, fniss, så fick jag lusten att visa Er lite mer av just dem. Porslinet har dock fått en ny plats sen reportaget och det är i vår bokhylla.

Handmålat porslin

Handmålat porslin

Det här med att måla porslin va något jag fick världens dille på i somras. Det var perfekt just då eftersom man sprang på loppis stupikvarten och jag hittade en himla mycket fint porslin för inte mer än 5-20 kr. Loppis och att pyssla är en stor passion i mitt liv. Jag älskart! Detta ledde givetvis till att jag blev smått besatt nästan av att måla porslin och för dem summorna så gjorde det dock inte så mycket om det inte blev så bra. Dem här tre är dem jag blev mest nöjd med. Inspirationen hittade jag inte mindre än i Familj Livings olika sommar nummer, år 2012.

Den här vasen är min absoluta favorit…här hittar ni en ny porslinsmålning

Ja då var nästan lill lördagen slut och idag känns det som om jag inte hunnit sitta ner mer än några få minuter på hela dagen. Det har varit spring ifrån dagis, till mataffären, till leksaksbutiker, till hämtning, till vårdcentralen och sen hem för att börja med maten… Ja dagen har bara rullat på i ett. Och nu ska jag äntligen sätta mig ner i soffan och titta klart på ”jul med Ernst” på kanal 4. Gillar Ernst och hans roliga och fiffiga pyssel och pynt påhitt.

Ha det fint!

kram kram

6 reaktioner på ”Handmålat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *