Har svårt att besluta mig

Måndag och i mitt huvud snurrar det är en hel del vardagliga saker men samtidigt en hel del gällande mina påbörjade projekt. Köket har idag fått sig en påbörjad upphängning för kökshanddukar etc., i koppar. Det kommer bli sååå fint! Sen är det mina köksluckor som jag har gjort om med dekorplasten. Det fick åka ner, även om jag verkligen tyckte om det, då jag känner att trianglarna har invaderat mitt hem. 😮 Nu är bara frågan, vad ska jag göra istället? vill jag ta bort en lucka!?!, vill jag kanske tapetsera eller måla en lucka!?!. Ja, jag kan inte bestämma mig. Och det håller på att ögra mig galen! Aaaaargh!Det enda jag känner just nu är att jag upplever att det är saker överallt och en massa, massa färg överallt! Och jag måste ”rensa”…

Sen är det övervåningen som jag har börjat ändra om. Jag har insett att jag får inte börja ändra en sak i ett rum för då blir det en sak till, och en till, och en till… Och det är därför som jag just nu inte publicerar bilder, ifrån dessa projekt som jag pratar om, för jag ändrar i rummen varje dag. Jag är långt ifrån nöjd och måste få inner frid 😮 när det gäller vårt vardagsrum och kök. Det som spelar in mycket i mina val och som jag inte kan bestämma är färgskalorna i rummen, på väggar och diverse möbler.  Men det löser väl sig säkert till slut… 😮

Jag låter säkert jätte knäpp och tokig som anser att jag har en massa ”jobbiga” problem. Men det kanske finns någon därute bland Er bloggläsare som känner igen Er och kanske ändå kan förstå mig. Annars kanske jag faktiskt har gått och blivit ”galen”, ja ja! 😮

Tyvärr inga bilder till dagens inlägg, men jag har dock en fråga: ” Är jag ”dum” om jag målar om min spegel på övervåningen? Den har stört mig länge, men jag vet inte om det är synd att måla över den… Dekorplasten har nämligen redan åkt ner ifrån igår och nu är frågan, måla eller inte måla… Hjälp! 😮

Hoppa in i duschen är det som gäller för mig nu. Sen ska jag lyxa till med att lägga mig i sängen med några magasin. Jag bara längtar!

Kram kram

 

6 reaktioner på ”Har svårt att besluta mig

 1. Hej!

  Spontant känner jag när jag läser din blogg att ”lugna ner dig fina du”! Det känns som om du aldrig blir nöjd hemma. Inte ens en stund! Jag vet hur det är att älska inredning och förändring men man måste ju också kunna landa ibland.

  Ni har ett jättefint hem! Känn inte heller att du måste blogga ofta och därför måste göra om. Tänk kvalitet inte kvantitet 🙂 Lite tips bara!

  Ta hand om dig och stressa inte!

  1. Hej Emma!

   Jag vet att det är full rulle på mig och att jag nästintill gör om varje dag här hemma. Först och främst görs det för att jag faktiskt tycker det är sjukt roligt. Får jag en idé i mitt huvud så får jag ett behov att prova om det faktiskt blir lika fint i verkligheten som i mitt huvud. 😮 Förstår att det kan verka extremt att läsa och se hur jag fixar något och sen dagen efter tar bort det eller att jag känner behovet av att måla om något som precis kanske har blivit ommålat etc. Men det är lite så jag funkar. Jag provar mig konstant fram till något som jag sedan känner är rätt. Något ”jobbigare” variant än att bara låta sig bo in sig, men mitt extrema behov av att få pyssla gör att det blir både kul och får mig att orka…:o

   Absolut det ska jag! Lite lugn och ro samt mindre stress skulle nog inte skada. 😮

   Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Kram kram

 2. Jag känner igen mig, jag kan inte heller sluta tänka på detaljer förrän jag har en lösning. Jag Måste veta hur jag ska göra även om jag inte har tid att fixa det på en gång. Kram på dig!

  1. Hej Ida!

   Ja, då är vi verkligen två om det. Känner verkligen igen mig i vad du skrivit i Er kommentar. Kul att inte vara helt ensam på den fronten. 😮

   Ha en fin fin kväll!

   Kram kram

 3. Och jag kan inte tacka dig nog för din matpärm, en stor sten föll från mina axlar, fullkommligt älskar den!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *