Helgen går så fort…

För nu sitter man i bilen IGEN fast nu på väg hem istället. Varför är deti egentligen så att helgerna går så fort? Är det för att man ofta vill hinna med så mycket som möjligt med familjen? Eller är två och en halv dag bara inte längre än så här? Förresten från en sak till en annan. Har Ni ställt om klockan? Det är alltid lika konstigt det där med att ställa om klockan. Hela dagen blir verkligen märklig. Speciellt för barnen då sovrutinerna blir helt fel etc. Jag och mannen har också märkt skillnad. Vi har gått runt hela förmiddagen och frågat varandra ”vad är klockan egentligen…?” Ingen av oss har nämligen hållit någon koll på vilka klockor som är eller har blivit omställda. För mobilen ställer om sig själv och även klockan i bilen. Det är det som gör att man blir förvirrad. Skulle önska att alla klockorna ställde om sig automatiskt, ja eller ingen. 🙂 Är det någon som känner igen sig?
Ja nu va det inte meningen att skriva ett helt inlägg om hur det blir/är när man har ställt om klockan.:) Här kommer därför även lite bilder på vår trädgård etc ifrån sommarstugan, som jag tog igår.

image

image

image

Bilder ifrån vår trädgård.

image

Jag har visat Er utsidan på lekstugan några gånger och därför tänkte jag att nu är det även dags att visa Er hur insidan ser ut. Nu har jag dock ingen före bild och det är verkligen synd för det är en sådan skillnad nu mot tidigare. Ni får försöka föreställa Er istället. Alllt stod hullerombuller på golvet. Och väggarna va allt i trä. Det fanns alltså ingen färg eller förvaring. Och inga gardiner eller tyger överhuvudtaget. Det var hur trist som helst!! Därför fick denna lilla stuga bli ett litet projekt som jag och barnen tog tag i nu i somras. En hel renovering så att säga. Och så här blev det. Jag är jätte nöjd! Och framförallt så kostade det oss inte mer än någon hundralapp. (Alla bilderna är tagna med mobilen och därför inte i någon jättebra kvalitet. Ska bli bättre på att komma ihåg kameran)
Trevlig fortsättning på Er helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *