H&M Home kidz…

har fått in en del nya varor i deras kollektion, Home Kidz, för barn och babyrum. Och några var riktigt fina, men mycket tyckte jag faktiskt var lite sådär den här gången. Det jag fastnade mest för är dessa lådor nederst till höger på bilden.

Bild lånad ifrån bloggen hello kiddo.

Och nu i veckan fick jag hem mitt alldeles egna set av lådor.

Home kidz

Och på denna fina stringhylla, som finns i N och J´s rum, fick en utav lådorna sin plats. Passar in jätte bra tycker jag bland dem andra färgglada tingen.

Tycker att det är jätte kul att H&M har börjat med kollektioner till barnrum. Därav lämnar jag Er nu för ikväll med några bilder ifrån H&M Home kidz höstsortiment.

Bild hittade jag här.

Bilden hittade jag här.

Ha det gott!

Kram!

 

 

 

 

 

 

 

6 reaktioner på ”H&M Home kidz…

 1. Gillar de svartvita lådorna jättejättemycket. Påminner om Acnes trumlådor. Tack för tipset!

  Och du, så roligt att det är din ena son på bilden i FamilyLivingnumret! Ser himlans fint ut i hans rum! Nu längtar jag ännu mer till numret kommer ut. Och så kul att du följer min blogg dessutom. Nu är det hög tid för mig att börja följa din .
  Kram!

  1. Va kul att Ni tyckte om mitt lilla tips. 🙂 Ja precis, det var lite därför jag fastnade för lådorna/lådan.

   Tusen tack för dem fina orden! Och va glad jag blir att Ni vill följa min blogg.
   Ha det gott! Kram!

 2. Lina skrev:
  Gillar de svartvita lådorna jättejättemycket. Påminner om Acnes trumlådor. Tack för tipset!

  Och du, så roligt att det är din ena son på bilden i FamilyLivingnumret! Ser himlans fint ut i hans rum! Nu längtar jag ännu mer till numret kommer ut. Och så kul att du följer min blogg dessutom. Nu är det hög tid för mig att börja följa din .
  Kram!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Lina skrev:
  Gillar de svartvita lådorna jättejättemycket. Påminner om Acnes trumlådor. Tack för tipset!

  Och du, så roligt att det är din ena son på bilden i FamilyLivingnumret! Ser himlans fint ut i hans rum! Nu längtar jag ännu mer till numret kommer ut. Och så kul att du följer min blogg dessutom. Nu är det hög tid för mig att börja följa din .
  Kram!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. soraya skrev:
  Va kul att Ni tyckte om mitt lilla tips. 🙂 Ja precis, det var lite därför jag fastnade för lådorna/lådan.

  Tusen tack för dem fina orden! Och va glad jag blir att Ni vill följa min blogg.
  Ha det gott! Kram!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. soraya skrev:
  Va kul att Ni tyckte om mitt lilla tips. 🙂 Ja precis, det var lite därför jag fastnade för lådorna/lådan.

  Tusen tack för dem fina orden! Och va glad jag blir att Ni vill följa min blogg.
  Ha det gott! Kram!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *