Nyheter hos H&M home.

Hallå soliga tisdag!

Wow, vilken dag det har varit idag. Lite försmak av våren tycker jag ändå att man fick igen idag. Härligt! Idag har det jagats presenter till 2/5 av barnen som fyller år nu inom en vecka. 10-åringen är klar men jag  tycker att det är hysteriskt svårt att köpa något åt en 3 åring som önskar sig inget annat än bilar, men som också har extremt mycket bilar. Hur gör ni i sådana fall?  För personligen tycker jag det är jobbigt när man bara köper för att köpa och lite för att man måste. Det tar som emot en del i mig eftersom våra barn faktiskt har såååå himla mycket saker. Vid yngre ålder går det att kanske köpa en grej för då är dem inte medvetna över vad som händer och sker ändå. Men nu som i år så är ”tyvärr” B sååå medveten om att han fyller år,  och han fyller 3 och det är han som ska få presenter etc. 😮 Tar gärna emot tips!

Ett tips som jag dock vill ge till er är några fina nyheter som har kommit in till H&M home. Se här…

Jätte söta och väldigt billiga porslinsmuggar och tallrikar med fina tryck på. Jag tycker att dem är lite i stil med det Lisa Bengtsson gör. Det påminner om hennes saker tycker jag nog allt i alla fall. Super fina! Finns även som kuddfodral… 😮

Sedan tycker jag dessa stilrena kuddfodralen, som för övrigt finns i en MASSA färger och kostar ynka 49.50 kr styck är värda att ta en titt på.

Och ni som har barn är här några nyheter som jag verkligen rekommenderar. Super fina och prisvärda och jag gillar dem väldigt mycket!

Idag har jag varit med super trevliga och goa I. Jag jagade som sagt presenter samt det blev en del ”jagande” efter våra söta små donnor också när tog oss en fika på eftermiddagen. Ja, åka in med två små tjejer mellan 1-1, 5 år till stan är inte som det brukade vara det kan jag ( och I, tror jag ) konstatera. 😮 Men jag måste säga att dem skötte sig ändå väldigt bra idag. Tack I för en jätte, jätte trevlig dag!  Hoppas Ni fina bloggläsare som tittar in här också har haft en trevlig dag och att ni har fått njuta av denna härliga tisdag!

Kram kram

9 reaktioner på ”Nyheter hos H&M home.

 1. Hej! Mina tjejer fyllde tre förra veckan och jag passade på att köpa skor och lite sånt som de behöver, ett extra paket att öppna så kan man hålla nere antalet saker man köper för att man måste, tex bilar.
  Hinner du m en fika imorgon el torsdag? Slängde iväg ett sms men blir lite osäker på om jag har rätt nummer.
  Har du förresten sett Lisa Bs nya kollektion för hemtex? Hon är grym. Gick i samma tvillinggrupp dessutom, mycket trevlig! Kram

 2. Mette skrev:
  Hej! Mina tjejer fyllde tre förra veckan och jag passade på att köpa skor och lite sånt som de behöver, ett extra paket att öppna så kan man hålla nere antalet saker man köper för att man måste, tex bilar.
  Hinner du m en fika imorgon el torsdag? Slängde iväg ett sms men blir lite osäker på om jag har rätt nummer.
  Har du förresten sett Lisa Bs nya kollektion för hemtex? Hon är grym. Gick i samma tvillinggrupp dessutom, mycket trevlig! Kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Mette skrev:
  Hej! Mina tjejer fyllde tre förra veckan och jag passade på att köpa skor och lite sånt som de behöver, ett extra paket att öppna så kan man hålla nere antalet saker man köper för att man måste, tex bilar.
  Hinner du m en fika imorgon el torsdag? Slängde iväg ett sms men blir lite osäker på om jag har rätt nummer.
  Har du förresten sett Lisa Bs nya kollektion för hemtex? Hon är grym. Gick i samma tvillinggrupp dessutom, mycket trevlig! Kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Jag har lite tips! Jag jobbar som förskollärare och har dessutom barn som är kreativa. Mitt hetaste tips är plusplus (speciellt mini plusplus). Det finns på Toys r us. Det stärker barnens kreativitet och fantasi. GeoMac är nästa kul samt playmobil. Kanske också en låda med nya pysselgrejor? Klistermärken, glittrigt papper, stjärnor, paljetter, pärlor mm.

  Lycka till! /Emma W

  1. Hej Emma!

   Tusen tack för alla underbara tips… Håller verkligen med om plusplusen. Dem är super och något vi redan har. N och B älskar dem och kan sitta länge och bygga gubbar etc. med dem. Det blir dock faktiskt Geomac till lillgrabben. Vi har en låda här hemma, men det blir dock för lite att göra något mycket av det så det blir en låda till med delar. 😮 Har även hittat lite annat smått och gott åt det kreativa hållet så jag känner mig faktiskt nöjd nu. 😮 Tack återigen för Era fina tips…

   Ha en fortsatt trevlig Påskafton!

 5. Emma W skrev:
  Jag har lite tips! Jag jobbar som förskollärare och har dessutom barn som är kreativa. Mitt hetaste tips är plusplus (speciellt mini plusplus). Det finns på Toys r us. Det stärker barnens kreativitet och fantasi. GeoMac är nästa kul samt playmobil. Kanske också en låda med nya pysselgrejor? Klistermärken, glittrigt papper, stjärnor, paljetter, pärlor mm.

  Lycka till! /Emma W

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Emma W skrev:
  Jag har lite tips! Jag jobbar som förskollärare och har dessutom barn som är kreativa. Mitt hetaste tips är plusplus (speciellt mini plusplus). Det finns på Toys r us. Det stärker barnens kreativitet och fantasi. GeoMac är nästa kul samt playmobil. Kanske också en låda med nya pysselgrejor? Klistermärken, glittrigt papper, stjärnor, paljetter, pärlor mm.

  Lycka till! /Emma W

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 7. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Emma!

  Tusen tack för alla underbara tips… Håller verkligen med om plusplusen. Dem är super och något vi redan har. N och B älskar dem och kan sitta länge och bygga gubbar etc. med dem. Det blir dock faktiskt Geomac till lillgrabben. Vi har en låda här hemma, men det blir dock för lite att göra något mycket av det så det blir en låda till med delar. 😮 Har även hittat lite annat smått och gott åt det kreativa hållet så jag känner mig faktiskt nöjd nu. 😮 Tack återigen för Era fina tips…

  Ha en fortsatt trevlig Påskafton!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 8. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Emma!

  Tusen tack för alla underbara tips… Håller verkligen med om plusplusen. Dem är super och något vi redan har. N och B älskar dem och kan sitta länge och bygga gubbar etc. med dem. Det blir dock faktiskt Geomac till lillgrabben. Vi har en låda här hemma, men det blir dock för lite att göra något mycket av det så det blir en låda till med delar. 😮 Har även hittat lite annat smått och gott åt det kreativa hållet så jag känner mig faktiskt nöjd nu. 😮 Tack återigen för Era fina tips…

  Ha en fortsatt trevlig Påskafton!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *