H&M kuddarna live.

God morgon, god morgon!

Ännu en solig och småkylig dag vaknar man upp till här på landet. Det är verkligen något speciellt med att vakna upp här. Allt är i och för sig speciellt på landet! Maten och vattnet smakar bättre, man sover bättre och man finner frid i själen bättre. Måste se till att åka ut mer ofta…

Tänkte passa på nu när jag ändå är här ute att visa Er några utav kuddfodralen, ifrånh&m home, som jag tipsade Er om i veckan. Det kanske kan va kul att se hur dem faktiskt ser ut live innan Ni eventuellt slår till på några själva. 😮 Dem kostar inte mer än 49.50 kr/st och det tycker jag helt klart att dem är värda.

Vardagsrum-stugan-01

 

Vardagsrum-stugan-04

 

Här är vårt lilla, söta ”vardagsrum”. Här sitter vi om kvällarna och tittar på tv, läser en bok eller bläddrar i magasin ( som är mer min grej 😮 ) med en brasa och bara myser och hänger.

Vardagsrum-stugan-02Min väldigt omtyckta gungstol. Hittade den på blocket för en väldigt bra summa och den är verkligen en sådan där möbel som jag aldrig kommer att göra mig av med. Plus på landet måsten man bara ha en gungstol, det är nästintill ett måste tycker jag! 😮

Nu ska vi ut och busa med barnen och kanske ta oss en promenad på isen, vem vet! Jag har lite för mycket respekt för is och vatten etc. men hubben håller på att försöka övertala mig om att det är lugnt. Får se om han lyckas! 😮

Ha en underbar påskdag!

Kram kram

 

3 reaktioner på ”H&M kuddarna live.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *