Hmm, onsdag inte Torsdag!

Hej hopp!

Idag har det känts som Torsdag hela dagen. Vet inte varför, men jag har verkligen gått hela dagen och trott att imorgon är det fredag. Icke, det är ju bara Onsdag och en trevlig Onsdag har det varit. Har återigen inte hunnit fota det färdiga resultatet i köket, men nu är det i alla fall klart och jääääätte nöjd är jag. Nu vill jag göra liknande kreationer överallt i vårt hem. 😮 Så imorgon blir det köksinlägg och idag bjuds det istället på inspirationsbilder ifrån ett fint hem ifrån Storbritannien. Trots att jag själv här hemma har mer ljusa färger och ganska mycket färg i alla rummen så tilltalar ändå detta hem mig jätte mycket och allt är bara super snyggt. Blir nästan sugen på att måla om här hemma igen, hihi!

Visst är deras hem helt underbart!?! 😮 Bilderna fann jag här.

Solen visade sig idag och jag träffade hubben en stund på förmiddagen vilket inte va fy skam. Och Nu på kvällen var jag och barnen bjudna över till finaste I som bjöd på middag. I har som sagt börjat jobba igen nu efter föräldraledighet och jag känner att jag måste passa på att träffa henne så fort hon bara kan nu. Så en middagsbjudning tackade jag inte nej till. Super trevligt I! Ser framemot nästa gång vi kan få ihop en liten ”dejt”…

Ps. Ledsen att jag varit lite seg med att svara på diverse kommentarer. Har bara inte hunnit, men jag ska försöka göra ett race ikväll. Vill inte att Ni tror att jag inte läser dem etc. Utan jag uppskattar dem enormt och tycker det är jätte kul med Era kommentarer, så fortsätt mer än gärna. 😮 Och jag ska verkligen försöka svara så gott jag kan.

Trevlig Lill-lördag!

Kram kram

2 reaktioner på ”Hmm, onsdag inte Torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *