Homestaging

Ska ni sälja er lägenhet eller ert hus? Jag hjälper er att göra en homestaging i Stockholmsområdet och på så sätt få ut full potential på ert objekt.

Vad är en homestaging?

Det definieras lite olika men jag vill skilja på begreppen homestaging och homestyling. En homestaging, för mig, innebär att ni har en tom lägenhet eller villa till försäljning där ni behöver hjälp att ljussätta, möblera och styla den inför en försäljning. Med er lägenhet / ert hus som utgångspunkt försöker jag frambringa alla dem bästa egenskaperna. Försöka ta fram alla unika kvalitéer och möjligheter som ert hem har. Under en homestaging så får ni hyra inredning under fotograferingen samt visningen om så önskas och som jag rekommenderar.

Homestaging Umeå

Jag hjälper till med homestaging i Umeå men även i närliggande orter och Stockholm. Arbetsgången är att vi bokar in ett kostnadsfritt möte där vi går igenom bostaden. Därefter får ni ett kostnadsförslag samt en tidsplan. Får jag ert förtroende utför jag en homstaging tajmat med att fotografering skall ske. Har vi kommit överens om att ni hyr inredningen under visningen hämtas inredingen efter sista ordinarie visning.

Kontakta mig:
Mejl: soraya@hemmatrivsel.se
Telefon: 070-860 44 84

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *