Homestyling i Umeå

Vad är en homestyling?

En homestyling utgår från ert hem och befintlig inredning men ibland kan en inredare behöva komplettera med blommor, möbler, gardiner eller andra detaljer för att skapa en bra harmoni. Ibland kallas det homestaging, läs mer om det här. Vanligtvis räcker det långt med en konsultation där vi tillsammans går igenom ert hem. Det är den enklast och vanligaste homestyling med pris från 3 500kr.  Kontakta mig för en kostnadsuppskattning för ert hem.

För mer omfattande homestyling där jag kompletterar din bostad med överkast, kuddar, handdukar, gardiner, belysning, tavlor, växter och andra passande inredningsdetaljer så träffas vi för en kostnadsfri konsultation. Ett riktpris för hjälp med homestyling av en inredare i umeå är ca 200-290 kr/kvm men en stor brasklapp för det är helt och hållet avhängd vad man önskar ska ingå. Ni får efter vårt möte en offert för den stundande homestylingen. Självklart behåller ni möbler mellan fotograferingstillfället och visningen.

Homestyling i Umeå

Ska ni sälja er lägenhet eller ert hus i Umeå med omnejd och behöver hjälp att styla den på bästa sätt inför fotografering och visning. Eller vill ni bara göra nånting nytt och få lite inredningshjälp? Då kan jag hjälpa till för att nyttja ert hems fulla potential.

Inredare

Men du kanske inte ska sälja? Du kanske fastnat i samma mönster men vill skapa något nytt i ditt hem och behöver hjälp av en inredare. Jag gör självklart också  homestyling även om ni inte ska sälja. Arbetsgången är ungefär densamma som ovan. Vi träffas och jag kan få en uppfattning om vem ni är och hur ni skulle önska att ert hem var. Ett heminredningsuppdrag handlar mycket om att utgå från ni som bor där, det ska vara praktiskt och funktionellt men samtidigt stilfullt för er som lever där. Med hjälp av inspirationsbilder, moodboard, skisser ger jag förslag på möblering, inredningsdetaljer, ljussättning, blommor m.m. Är du intresserat så kontakta mig för ett kostnadsfritt möte där vi pratar igenom ert hem och budget.

Som inredare utgår jag från Umeå och hjälper till med homestyling i Umeå med omnejd.

Referenser från tidigare uppdrag

Kontakta mig:

Mejl: soraya@hemmatrivsel.se
Telefon: 070-860 44 84

2 reaktioner på ”Homestyling i Umeå

    1. Hej Monica,

      Jag är hemskt ledsen men jag kommer faktiskt inte ihåg vart jag köpte den. Kan vara på darlingthings.se men är inte helt säker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *