I måndags fick jag chansen…

I måndags fick jag chansen att träffa super trevliga och inspirerande @malinbrostad ( tack för musten och titten, samt jag hoppas ni är fri från förkylningen… ) I tisdags var jag hos ännu en trevlig tjej @tidochrum som har en fantastisk butik i Årsta och hälsade på ( jag äääälskar stolen och tyget jag köpte av er ) och idag hängde jag med goa, och extremt duktiga @lille_lo som syr supersöta barnkläder i diverse retrotyger ( Både jag och lilla T tackar så himla mycket för en jätte trevlig dag… ) Tacka vetja IG! Och om ni vill ha mer inspiration till ert instaflöde eller är ute efter retromöbler eller unika barnkläder då insisterar jag att ni tittar in hos dessa tre tjejerna… #instakärlek #följfredag

Mitt instagramkonto ⇒

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *