Idag hände det faktiskt mig… tjohoo!

Hej allihopa och hej Fredag och mars månad! 😮

Idag var sista dagen för barnen på deras sportlov. En vecka går verkligen fort och nu är det bara att vänta in påsklovet som snart kommer. yay! Ibland händer det där som man bara tycker händer andra. En kompis kompis eller en egen vän eller släkting etc, men aldrig en själv. Idag dock hände det mig, tjohoo! 😮 Idag när jag hämtade min son på dagis så gick jag plötsligt förbi en JÄTTE hög med skräp som bara låg utspridd på gatan. Och först måste jag faktiskt erkänna att jag svor lite över hur dåligt organiserat allt var. Det var svårt att ta sig förbi med vagnen då någon bara lagt ett stort skåp mitt på gångvägen. NU vet jag dock att det var skräp som vår granngård ska ta bort då föreningen har grovsopshämtning ikväll, men det såg fortfarande inte så kul ut. Men då med mina stora ”fyndar” ögon så började man som ändå spana över vad det faktiskt var som låg där. Man är lite skadad, jag vet! 😮 Men p.g.a det så hittade jag mig helt plötsligt en massa fina saker. Grej efter grej bara dök upp där bland allt skräp…  Och jag måste faktiskt säga att det har nog aldrig hänt att jag har små rotat igenom sådana här högar men idag av någon anledning så gjorde jag faktiskt det. Det kanske var ödet! Och då det faktiskt stod en lapp uppsatt, att man är välkommen att ta hem det man vill av det som ligger där, så ”lydde” jag dem och tog hem en hel del fina saker. Titta vilka godbitar jag hittade:

grovsopsfynd01

Ja vad fick jag med mig hem!?! Jo, en barn pinnstol, en inte jätte hel docksäng ( men som lätt går att fixa ), ett fantastiskt rull bord ( Och tittar Ni noga så är det faktiskt romber på självaste brickan ), en söt liten kopp, en ljuvligt rosa lampskärm och en massa heeeeelt fantastiska äldre böcker ( Innehållet är nog inte mycket att ha, men åååh så fina dem är utvändigt )

grovsopsfynd02Tycker verkligen att färgen på pinnstolen också är helt fantastisk… Den passar väldigt bra ihop med den underbara lampskärmen.

grovsopsfynd03

grovsopsfynd04

grovsopsfynd05

grovsopsfynd06

Visst är böckerna vackra? Det var så kul idag när jag kommit hem med allt mitt underbara fynd ( ja, jag tycker i alla fall att dem är fina 😮 ) och så smsar jag min hubbe en bild på allt jag hittat eftersom jag var så glad. Och berättar vart jag hittade det och hur lycklig jag är… Hans svar tillbaka var: ” Ok, jättefina” Och det var allt han skrev. Jag vet inte, men först så blev jag faktiskt lite stött av min man som nu då inte blev lika glad som jag och som inte förstod mig. Sen slog det mig, att här går jag och faktiskt blir JÄTTE, JÄTTE, JÄTTE glad och lyrisk över ”skräp”.  Hihi! Kanske inte så konstigt att mannen reagerade som han gjorde. 😮

Fredag och givetvis är det fredagsmys som gäller. Och därav ska jag faktiskt runda av här nu och gå och sätta mig med resten av familjen och fredagsmysa lite. Hoppas NI har haft en fin dag och önskar Er härmed en trevlig helg!

Kram kram

 

 

18 reaktioner på ”Idag hände det faktiskt mig… tjohoo!

 1. Superfina grejer! Det var du verkligen värd! Plötsligt händer det;) Ha nu en mysig fredag med familjen, vi är bara hemma och fixar i helgen så vi kanske ses på gården? Kram Åsa

  1. Tack Åsa, va gullig du är. Jag är glad att jag hittade sakerna, men inte vet jag om jag är värd dem. Lite kanske! Hihihi! Det var kul att se dig i helgen och jag hoppas Ni nu får en super härlig och trevlig resa och semester. Hör av dig när du kommer hem så jag får höra allt om den…

   Massor av kramar till dig och familjen

 2. Hej!
  Superduperfint! Klart att du hittar dessa godingar ;o) Var i Rademachersmedjorna idag i Eskilstuna och kikade runt. De har olika smedjor med försäljning. I en av dem var det ordinarie försäljning samt loppis. Jag tänkte på dig och försökte sätta på mig ”Sorayaglasögon”! Gick sådär….ha, ha! Måste nog öva mer. Blicken föll dock på 4 par superfina vita pinnstolar som jag försiktigt frågade om de var till salu. Nej då! Dessa var från ägarens föräldrahem som fått bo lite på hans jobb innan de skulle fraktas hem. Är det inte typiskt?! Grrrr…..
  Kram & trevlig helg!

  1. Hej Camilla! hahaha, ”sorayaglasögonen”, va rolig du är! Pinnstolar är sååå fina, och va typiskt att just dem inte var till salu. Kan verkligen hålla med, grrrrrr! 😮 Dem hade verkligen varit jätte fina i Ert hem… Ps. Hör gärna av dig om du finner en lucka i veckan att kanske komma över på en fika. Jag kan alla dagar den här veckan.

   Ha en underbar Måndag!

   Kram kram

 3. Camilla Drottshage skrev:
  Hej!
  Superduperfint! Klart att du hittar dessa godingar ;o) Var i Rademachersmedjorna idag i Eskilstuna och kikade runt. De har olika smedjor med försäljning. I en av dem var det ordinarie försäljning samt loppis. Jag tänkte på dig och försökte sätta på mig ”Sorayaglasögon”! Gick sådär….ha, ha! Måste nog öva mer. Blicken föll dock på 4 par superfina vita pinnstolar som jag försiktigt frågade om de var till salu. Nej då! Dessa var från ägarens föräldrahem som fått bo lite på hans jobb innan de skulle fraktas hem. Är det inte typiskt?! Grrrr…..
  Kram & trevlig helg!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Camilla Drottshage skrev:
  Hej!
  Superduperfint! Klart att du hittar dessa godingar ;o) Var i Rademachersmedjorna idag i Eskilstuna och kikade runt. De har olika smedjor med försäljning. I en av dem var det ordinarie försäljning samt loppis. Jag tänkte på dig och försökte sätta på mig ”Sorayaglasögon”! Gick sådär….ha, ha! Måste nog öva mer. Blicken föll dock på 4 par superfina vita pinnstolar som jag försiktigt frågade om de var till salu. Nej då! Dessa var från ägarens föräldrahem som fått bo lite på hans jobb innan de skulle fraktas hem. Är det inte typiskt?! Grrrr…..
  Kram & trevlig helg!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Åsa skrev:
  Superfina grejer! Det var du verkligen värd! Plötsligt händer det;) Ha nu en mysig fredag med familjen, vi är bara hemma och fixar i helgen så vi kanske ses på gården? Kram Åsa

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Åsa skrev:
  Superfina grejer! Det var du verkligen värd! Plötsligt händer det;) Ha nu en mysig fredag med familjen, vi är bara hemma och fixar i helgen så vi kanske ses på gården? Kram Åsa

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 7. Soraya Forsberg skrev:
  Tack Åsa, va gullig du är. Jag är glad att jag hittade sakerna, men inte vet jag om jag är värd dem. Lite kanske! Hihihi! Det var kul att se dig i helgen och jag hoppas Ni nu får en super härlig och trevlig resa och semester. Hör av dig när du kommer hem så jag får höra allt om den…

  Massor av kramar till dig och familjen

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 8. Soraya Forsberg skrev:
  Tack Åsa, va gullig du är. Jag är glad att jag hittade sakerna, men inte vet jag om jag är värd dem. Lite kanske! Hihihi! Det var kul att se dig i helgen och jag hoppas Ni nu får en super härlig och trevlig resa och semester. Hör av dig när du kommer hem så jag får höra allt om den…

  Massor av kramar till dig och familjen

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 9. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Camilla! hahaha, ”sorayaglasögonen”, va rolig du är! Pinnstolar är sååå fina, och va typiskt att just dem inte var till salu. Kan verkligen hålla med, grrrrrr! 😮 Dem hade verkligen varit jätte fina i Ert hem… Ps. Hör gärna av dig om du finner en lucka i veckan att kanske komma över på en fika. Jag kan alla dagar den här veckan.

  Ha en underbar Måndag!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 10. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Camilla! hahaha, ”sorayaglasögonen”, va rolig du är! Pinnstolar är sååå fina, och va typiskt att just dem inte var till salu. Kan verkligen hålla med, grrrrrr! 😮 Dem hade verkligen varit jätte fina i Ert hem… Ps. Hör gärna av dig om du finner en lucka i veckan att kanske komma över på en fika. Jag kan alla dagar den här veckan.

  Ha en underbar Måndag!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *