Ikea lövet, it´s back!

Gooood Torsdag allihopa!

Som Ni vet så nämnde jag i något tidigare inlägg att jag har fått ett inredningsjobb. Och ack så kul det är, detta vill jag jobba med! 😮 Nu är det säkert några som rynkar på näsan och undrar, men du säger ju att du är helt slutkörd och galet stressad etc. Och visst det har verkligen varit sjukt mycket jobb med detta projektet. OCH ja, jag har varit helt slutkörd. Men det är för att jag har gjort detta under en period då jag har haft 6 barn hemma och då jag har en 7 veckors bebis på halsen 24-7. Det kommer jag dock inte ha sedan när föräldraledigheten är slut och då jag ska tillbaka till jobblivet… Så japp, trots all stress etc så är detta något jag verkligen vill jobba med.

Men nu, till något heeeelt annat! 😮 Tog en sväng till det stora gul och blå varuhuset för att köpa in lite saker till jobbet jag håller på med och sprang på en fining som har kommit tillbaka i produktion. Ikea Lövet! Såg detta fina lövbacken bordet i några tidningar under semestern och var väldigt nyfiken på det. Och även om jag vet att det finns sjukt många liknande bord, och som inte alla andra har :o, via ebay eller i second hand butiker etc. så fick faktiskt ett Lövet bord följa med hem ifrån Ikea. Här kan ni hitta lite info om det.

Bilder på Ikea lövet:

Ikea lövet framför soffan

Ikea lövet i vardagsrummet

lövet_ifrån_ikea_4

lövet_ifrån_ikea_3

lövet_ifrån_ikea_6

Visst är det inte så pjåkigt ändå? 😮

Nu ska jag tillbaka till att jobba och se reprisen på sista avsnittet av Sommaren med Ernst. Missade det för jag var ute och leta knoppar… 😮

Ha det great!

kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *